Hur Sänk Skruvfjädrar

Även om det är lätt att köpa en sänkningssats för din bil, kan du spara lite pengar genom att helt enkelt skära lager fjädrar. Detta ger dig också möjlighet att finjustera markfrigången genom att ta bort materialet stegvis. Kom ihåg dock att en nedskärning lager spiralfjäder förmodligen inte kommer att vara så stel som en ny sänkning våren och kanske inte erbjuder samma nivå av hantering. Saker du behöver
skiftnycklar
Vinkelslip hjul
kapning och slipning hjul
Avfettaren kommenterar: Mineral sprit
Maskeringstejp
Primer och sprayfärg
Show Mer Instruktioner
1

Avlägsna spiralfjädrar från bilen. Detta kommer att variera från bil till bil, men kommer att innebära palla upp bilen, placera den på jackstands och ta bort fjädrarna. Rådgör med din verkstad för närmare instruktioner.
2

Rengör fjädrarna med avfettningsmedel.
3

Bestäm hur mycket du vill sänka bilen. Om du bara vill ha det lite lägre, så ska du börja med att ta bort ½ av en spole eller ens ¼ av en spole i taget.
4

Använd maskeringstejp för att markera rabatt när du ska göra din del. Markera alla fjädrarna samtidigt medan de är bredvid varandra för att säkerställa att de är i samma höjd när de klipps.
5

Skär våren på höjden du har märkt av med vinkelslipen och ett skärande hjul. Slipa vassa kanter med en slipskiva på vinkelslipen.
6

Byt fjädrarna och sänka bilen på marken för att se om det är i önskad höjd. Om det inte är tillräckligt låg, ta bort fjädrarna och upprepa den skärande processen tills önskad höjd uppnås.
7

Rengör fjädrarna med lacknafta.
8

Paint fjädrarna med primer och sedan en färg coat. Eftermarknad sänkningsfjädrar är ofta målade röda eller ljusa blå, och du kan emulera detta att ge fjädrarna en mer autentisk look.
9

tillbaka fjädrarna.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91716.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.