Hur man målar dina fälgar Perfekt

Om du vill ha perfekt utseende målade fälgar utan att ta dem in i mekaniker butiken, kan du göra det själv så länge du sätter noggrann uppmärksamhet på detaljer. Måla dina fälgar perfekt innebär att se till att färgen är helt jämn, ser ut precis som du vill ha det och inte komma på något annat. Du kan göra alla 4 däck för mindre än $ 300 i en dags arbete, mycket mindre än vad en mekaniker butik skulle ta betalt för en liknande tjänst. Saker du behöver
Paint
färgprimer
Paintbrush
Tidning
Tape 150 - till 300-grit sandpapper
600-grit sandpapper
Wax
Sponge
Visa fler instruktioner
1

Slipa ytan av fälgar med 150 - till 300-grit sandpapper för att avlägsna eventuella skyddande beläggning, vilket gör ytan jämnt grov så färgen kan låsa På lätt. Slipa ytan jämnt och se till att du får de inre kanterna av fälgar samt utanför. När du är klar, jämna ut ytan med ett ark med 600-slippapper.
2

Wrap resten av däcket i tidningen för att hålla färgen från att få på däcken. Använd tejp på områden där tidningen inte passar. Du bör kunna måla fritt utan att behöva oroa sig för att skydda däcken. Addera 3

Lägg 2 lager färg grundfärg till ytan på fälgar med en pensel. Låt det torka och sedan sand beläggningen nedåt tills det ens igen med 600-grit sandpapper.
4

Måla ytan på fälgar med färgen valfri färg. Brons, silver och mörk metallic är vanliga val för RIM färger.
5

Lägg vax eller glans, applicera inte mer än 2 lager, även om du gillar blanka fälgar. Fler än två lager kan resultera i färg som är sprött och raster över tiden. Använd antingen flytande eller fast vax, applicera en liten mängd på en svamp och sprida den över ytan av fälgar att applicera vaxet. Försök att göra varje lager så tunt som möjligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92082.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.