Hur får man mer makt åt en Audi TT

Uppgradera din Audi TT: s motor i ett par olika sätt kan hjälpa effektökning motor och tider acceleration, samt bränsleeffektivitet. TT är en kompakt, tvådörrars, tvåsitsig sportbil infördes av Audi för 2000 års modell och fortsätter att erbjudas idag. TT uppstod som en konceptbil som debuterade 1995 och slutligen kom att bli en del av Audis produktion lineupen finns i Coupe och Roadster modeller. Instruktioner
en

förbättra flödet av förbränd luft ur motorn och öka TT motorns kapacitet för hästkrafter genom att installera en uppgraderad avgassystem. Med början vid motorns grenrör, samlar avgassystemet de förbrända gaserna från alla motorns cylindrar och skjuter dem ut ur motorn så att extra luft och bränsle kan tas in i motorn och förbränns för att producera kraft. Installera ett avgassystem som har rör med större diameter jämfört med fabriken avgassystem gör att din motor att förbränna i en snabbare takt eftersom det inte kommer att hålla de förbrända gaserna i varje cylinder kammare så länge som det skulle när du använder fabriken avgassystemet.
2

Installera en kall luftintaget på din TT att förbättra motorns effektivitet och öka hastigheten med vilken nya luften tas in i motorn för förbränning. Från fabriken, har Audi TT en plast luft box med ett inbyggt luftfilter för att dra in frisk luft i motorn. Genom att ersätta lådfabrik luften med en mindre restriktiv och öppen kalla luftintag och luftfilter, kommer du att förbättra flödet av ny luft in i motorn, i huvudsak hjälpa motorn andas snabbare. Köp en kall luftintaget som positionerar luftfiltret under motorn så att den tar in kallare luft motsats till den varma luften som finns i motorrummet, vilket är en omgivande biprodukt av motorns drift.

3

Kombinera uppgraderade insugs-och avgassystem med en uppgraderad Engine Control Unit, eller ECU, för att ytterligare öka motoreffekten. Med tillägg av ett större avgassystem och effektivare intag systemet, kommer motorns fabriken ECU ständigt anpassa sig till de nya luft-till-bränsleförhållanden. Fabriken ECU är konstruerad för att fungera tillsammans med fabriken utrustning. Installera en uppgraderad ECU kan bidra till att underlätta motorns elektroniska bearbetningen av luft-till-bränsleförhållanden. En ECU uppgradering behöver inte kopplas med ett intag och avgassystem, dock. På egen hand, kan en ECU uppgradering producera mer makt genom att ändra driftparametrar fabrikens utrustning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92034.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.