Hur man bygger en Civic Racing Car

De flesta människor förknippar förmodligen Honda Civic med en sparsam aptit på bränsle, fast tillförlitlighet och anspråkslös utseende snarare än regelrätt hastighet och maximal varvtider. Men en hel grupp människor använder Honda Samhällskunskap som utgångspunkter för framgångsrika tävlingsbilar och dess inte ovanligt att se flera Civic racerbilar på bara om någon helg road racing händelse. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion Electronic Specialty fordonsindustrin verktyg
Visa fler instruktioner
1

Strip interiören. Varje race bil har åtminstone en något förenklad inredning, om inte något som är helt berövats alla oväsentligheter som mattor och dörrpaneler. Börja med att ta bort sätena. Skjut dem tillbaka för att komma till bultar i framkanten och framåt för att komma åt skruvarna i ryggen. Unbolt säkerhetsbältena och ta bort dem. Ta bort mittkonsolen, som hölls med skruvar, samt dörrpaneler.
2

Installera ett stycke racing sits och en fyra-eller femgradig racing sele. Installera en mindre, mocka-täckt ratt i stället för beståndet hjulet. Installera borrade pedaler och en legering växelspaksknopp. Du kommer också förmodligen vill installera en störtbåge eller en bur. Du kan använda bolt-in störtbågar som du kan installera med enkla handverktyg, eller du kan ha en butik svets i en full bur, som stelnar chassit och lägg säkerhet.
3

Byt fjädring med en justerbar coilover setup. Ersätt alla mjuka gummibussningar i upphängningen med styvare uretan bussningar. Större inflytande barer eliminera överskott krängning och se till att hanteringen förblir neutral runt hörn.
4

Uppgradera bromsarna. Installera kuddar race sammansatta och cross-borrade skivor (som avleder värme bättre) eller installera en stor broms kit. Medan den senare är dyrare, ersätter de stock bromsarna med multi-kolvsok och större rotorer för en mer dramatisk ökning stoppa förmåga.
5

Byt lager, smala hjul med större hjul och stock däck med bredare, klibbigare race däck.
6

modifiera motorn för mer effekt. Honda Civic motorer är av naturen högvarviga fyra cylindrar som blir bättre med tillägg av ett fritt flöde avgaserna, rörformade rubriker, kall luft intag och hetare kammar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91840.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.