Bil Wheel och Rim Technology

Bil hjul och fälg konton teknik för uppgången i bilen och hjulet mönster och stilar under de senaste åren. Tekniken bakom de nya mönster siffrorna i konstruktion, tillverkning och provning processer. Design

Hjul och design fälg börja med begreppet eller idén. Från idén, ingenjörer skissa definition, utseende och teknisk uppbyggnad av hjulet. Nästa, ingenjörer använder 3-D datorstödd konstruktion (CAD) teknik för att producera en 3-D modell av konstruktionen och använda modellen för att simulera, testa, validera och slutföra konstruktionen före tillverkning.

Industri

Många tillverkningsprocesser och tekniker finns tillgängliga beroende på specifikationer för konstruktion och tillverkarens preferenser. En tillverkningsteknik, kallas smide, är en icke-bearbetad teknik där tillverkarna tillämpar värme och tryck till tomma aluminiumcylindrar som krävs för att forma och forma dem till formen baserad på 3-D-modell. Smide har högpresterande egenskaper och ofta möjligt för tillverkare att forma sportigare hjul och design fälg.
Testa

Sluttester innehåller en kombination av trötthet, rullande, påverkan och körprov. Utmattningsprovning simulerar och utvärderar de krafter som sker när ett hjul går runt kurvor. Rolling testning simulerar och utvärderar hjul prestanda som hjulet färdas i en rak linje. Impact test simulerar och utvärderar prestanda genom att utsätta hjulet för hårda krafter såsom att slå en skarp kant. Test körning innebär provkörning hjulet på varje kompatibla fordon på marknaden för att säkerställa funktionaliteten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92064.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.