Prestanda uppgraderingar för 2008 Dodge Charger

Dodge återinfördes Dodge Charger 2006, men 2008 Charger gynnades av en rad uppgraderingar och modifieringar. 2008 Charger har ett helt omgjorda instrumentpanelen, nya hjulsidor och interiör LED-lampor accent. Samtidigt maximera din Charger prestanda beror mycket på din budget, fritid och mekanisk expertis, finns det några vanliga uppgraderingar som kan göra en omedelbar prestandaförbättring. Kall luftintaget

kallt luftintag lägre temperaturen i din motor, skapa en potential för högre prestanda över längre perioder. Kall luft har en högre densitet än varm luft. Detta innebär att svalare luft gör för mer kraft och mer effektivitet för en högpresterande motor för att ge mer syre till motorn. Det finns flera intag tillgängliga för laddare, inklusive AEM Brute Force, Big Bully intag och Mopar Performance 3.5L intag.
Stämapparat

din laddare motor styrs till stor del av dess inbyggda datorsystem. En elektronisk tunern gör att du kan programmera om den här datorn med prestanda i åtanke. Ansluta en tuner till din laddare kan du ändra motorns timing, åsidosätter skift, kylinställningar fläkt, bränsleinsprutning och ett brett utbud av andra alternativ. Tuners tillverkas av flera företag, däribland Jet och Superchips, men DiabloSport Predator kan plockas upp i en laddare-specifik modell.
Turbo

turbokompressor förbättrar fordonets prestanda genom att öka tätheten hos luften som tvingas in i motorn. I huvudsak tillåter en turboladdare din motor att dra ut mer luft än vanligt genom insugningsventilerna, skapar högre revolution hastigheter för motorn. Liksom intag, flera tillverkare, däribland STS, North Coast Turbo Systems och Turbo Specialties, gör turboladdare.
Suspension Uppgraderingar
p Om du planerar att tävla din laddare, du kommer att behöva uppgradera mäldsuspensionen. Ett race fjädring gör att bilen klarar bättre vid höga hastigheter och bidrar till den totala responsen i fordonet. Körning vid höga hastigheter är inte säker på lager upphängningssystem. En suspension översyn kommer att kräva hjälp av en bra mekaniker butik och är en av de dyrare uppgraderingar för din laddare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92010.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.