Hur gör jag en 2001 Honda snabbare?

Att göra din 2001 Honda accelerera snabbare kan göras genom att lägga till några bolt-on uppgraderingar till motorn, dess elektroniska systemet och avgassystemet. Från fabriken är din Hondas avgaser och luft box utformad för maximal bränsleeffektivitet, men kan också vara restriktiv med luftflödet som kommer in i motorn och ut genom avgassystemet. Genom att uppgradera dessa komponenter, kan du förbättra enkelt resultatet för din Honda. Instruktioner
1

Installera en eftermarknad avgassystem som ger bredare avgasrören. På så vis kan förbränd luft från din Honda motor för att lämna motorn i en snabbare takt, vilket ökar dess förmåga till frisk luft att sugas in i motorn. Lägga till ett avgassystem kan också ge en djupare, mer distinkt ton till din avgasljud som kommer att hjälpa till att ställa din Honda bortsett från resten på vägen.
2

Lägg en kall luftintaget att ersätta din Hondas luft rutan och öka graden av frisk luft strömma in i motorn. Temperaturen på luften kommer dessutom släppas jämfört med den luft som sugs in från fabriken luft-box. Ett öppet luftfilter är mindre restriktiv än luftfiltret begravd inuti din air-box. Denna uppgradering kommer också att medföra ett djupt morrande till din motorljud när du accelererar.
3

Byt fabriken motorstyrenheten, eller ECU, med en eftermarknad systemet. ECU: n styr många aspekter av din motor verksamhet, nämligen luft-till-bränsle förhållanden och hur de bör anpassas utifrån ett antal parametrar. En eftermarknad ecu i sig kan ge mer kraft till din motor genom att ändra några av dessa driftsparametrar. För att maximera makt vinster, installera en ECU tillsammans med en eftermarknad avgassystem och kall luft intag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92075.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.