Hur man bygger en Custom Nissan Car

Nissans hemsida kan du bygga din egen bil från grunden. Den anpassade attraktionen kan då köpas från en återförsäljare i ditt område. Du har möjlighet att skräddarsy någon modell för att möta dina transportbehov krav och budget, samtidigt möjligt för dig att göra ett personligt uttalande. Instruktioner
1

Gå till Nissan USA webbsida och klicka på "Bygg en bil."
2

Klicka på "Vehicle"-fliken och välj den typ av fordon du vill, till exempel, "Lastbilar" eller "Bilar och minibussar." När du väljer den typ av fordon, kommer du att tas automatiskt till "Model"-fliken.
3

Välj en kropp stil under "Model"-fliken. Priset för varje kropp stil kommer också att visas. Efter val kroppen stil, kommer du att uppmanas att välja den specifika modellen.
4

Välj bilmodell du vill (priserna anges intill varje bild).
5

Ange ditt postnummer på nästa sida för att se om bilen är tillgänglig i ditt tillstånd.
6

Gå till "Select Color" fliken, och välj en färg för både utsidan och insidan av bilen.
7

Gå till "Transmission" sidan, och välj "Manuell" eller "Automatic" växellåda.
8

Klicka på " "fliken och välj några extra tillbehör, paket och alternativ, till exempel" heltäckningsmatta och bål mattor "och" aluminiumplåtar sparkar. "
9

Klicka på" Sammanfattning "fliken för att gå igenom funktioner som du lagt till din anpassade bil. Klicka sedan på "Begär en återförsäljare Citat" för att kontakta återförsäljare i ditt område. De kommer då att svara dig, och kommer att låta dig veta hur mycket den anpassade Nissan kommer att kosta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91946.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.