Att ge information Bilförsäkringar till långivaren

Bilförsäkringar är en form av riskhantering som används mot potentiella kontingent förlust av ett fordon. Bilförsäkringar är ett avtal mellan en försäkrad försäkringstagare och ett försäkringsbolag. I utbyte mot en premie, ger försäkringsbolaget täckning för egendomsskada ansvar, kroppsskada och oförsäkrade bilist, om så önskas. Bilförsäkringar går oftast hand i hand med bil lån. Auto lån företag kräver att låntagarna få full försäkring auto för att skydda sina intressen i lånet. Instruktioner
1

Auto lån har olika krav beroende på vilken långivare används. De flesta auto lån företag brukar dela den efterfrågan som Bilförsäkringar kommer att göra dem hela, i händelse av en total bil vrak. Detta för att eliminera eventuella ekonomiska ansvar på den del av långivaren. Långivare kräver att denna dyra typen av försäkring sker eftersom det skyddar dem från att förlora sin konsument investeringar. Det är särskilt viktigt eftersom det ofta är en konsument inte heller kunna arbeta efter en allvarlig bilolycka, vilket skulle göra dem oförmögna att betala på lånet för bilen. Dessutom är den politik för att se till att en konsument inte kommer att behöva fortsätta att betala för ett fordon som har gjorts oanvändbara.
2

Mängden och typen av auto försäkring krävs på auto lån beror på vilken stat du bor i och vilken långivaren används. Vanligtvis finns det inga minimikrav avdragsgilla krav för kollision och omfattande, vilket inbegriper brand och stöld. Den maximala självrisken är oftast runt $ 1000 dollar. Det är valet av konsumenterna som de köper Bilförsäkringar från. Vissa långivare har bekvämligheten med även erbjuda tjänster Bilförsäkringar i sin portfölj av erbjudanden. Addera 3

Enligt Loan.com får beteckningar för räntekostnader läggas till auto försäkring för att täcka långivare som finansierar eller leasa bilen till dig. Men kraven varierar från land till land, och från en långivare till en annan. Det är viktigt att kontrollera för lokala krav. Lägg långivaren som en ytterligare försäkrad på försäkringen för att skydda långivaren intresse i fordonet.
4

Visa bevis på Bilförsäkringar till långivaren för att den auto lån att gälla genom att avstå från en kopia av en befintlig politik för den försäkrade senast bilen. Vanligtvis kommer detta att vara tillräckligt för att säkra lånet. Varje försäkringsbevis bör också omfatta personen i fråga på politiken. När sökanden företer en kopia av deras nuvarande eller tidigare auto politik, kan de få oftast en tillfällig försäkring bestämmelse när man köper en ny bil. Om lånet sökande inte äger för närvarande en bil, kommer det att krävas att de säkrar Bilförsäkringar och producera bevis på det innan lånet processen kommer att vara komplett och i kraft. Detta är ett standardkrav för de flesta typer av auto lån.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76481.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.