Hur upptäcker jag alla de installerade tillvalen på min Ford Vehicle?

Upptäcka alla nya alternativ på din nya eller begagnade Ford kan vara mycket roligt. Om det har gått ett tag sedan du köpte en bil, kan tekniken har förändrats och du kan hitta dig själv förväxlas med all att din nya - eller åtminstone ny för dig - Ford bil eller lastbil har att erbjuda. Var inte rädda för att trycka på knappar runt fordonet för att se vad som händer. Var säker på att du har bilen påslagen för att upptäcka funktioner. Saker du behöver: Din Ford fordon
nyckel och nyckelbricka
Visa fler instruktioner
tryckknappar och leka med funktioner
1

mycket bästa sättet - men förmodligen inte det roligaste sättet - att upptäcka alla möjligheter i din nya Ford är genom att läsa din instruktionsbok från framsidan till baksidan. Om du köper en ny bil, många kommer med en lathund som enkelt förklarar de funktioner din Ford har att erbjuda och vad varje knapp gör. Helst ska gå till bruksanvisningen först förklara alternativen i bilen, där de befinner sig och vad de gör.
2

Radio knapparna är lätta att spela med, och du kanske upptäcker att din fordonet är utrustat med Satellite Radio. Du kan lära dig att ändra tiden och hur man hämtar viktig information via en skärm på radion som talar om bilens mekaniska skick, såsom olja liv och däcktryck. Helt enkelt kommer ihåg den knapp som du drivit att få ut av en plats som du inte vill vara.
3

inte tryckknappar i din Ford som ser ut som de kontrollerar mekaniska funktioner. 4X4-läget är ett exempel på detta. Även att se alternativet innebär att du har det, olika fordon kräver olika scenarier för omkoppling av bilens in och ut ur 4X4 läget. Du måste använda din instruktionsbok för detta, eller ring generalagenten eller personen du köpte bilen från om en handbok är inte tillgänglig. Knappar som lyser upp ett inslag i instrumentpanelen får inte vara något du bör lämna ensam utan att ändra tillbaka. Tryck på knappen igen för att göra ljuset slocknar. Ljus i streck betyder oftast en säkerhetsfunktion att man har stängt av, liksom antisladdsystem.
4

Din nyckelbricka också har en rad knappar. Leka med dessa funktioner med bilen avstängd. Håll inte ned larmet eller dörrlåset knappen, eftersom detta kan orsaka att alarmet ska avges, om sådan finns. Hålla ned andra knappar kan orsaka luckan att stiga upp (om sådan finns) eller sänka fönster -. Knapparna kan även stänga alla fönster och taklucka
5

Tryck på knapparna på ratten, som vanligen radio eller menyfunktion anknytning, och se vad som händer. Du kanske kan ändra radiostationer eller styra volymen direkt från din ratten. Du kanske till och med hitta farthållaren.
6

där ljuset kontrollerna är i bilen, trycker på knapparna och se till att komma ihåg i vilken stat eller placera knappen var i innan du tryckte eller vänt . Du kan ta reda på om du har automatisk strålkastare, dimljus och där instrumentbrädan ljuststyrningar är.
7

Takluckan kan ha sin egen uppsättning knappar. Tryck dem eller flytta dem i en riktning för att se vad som händer. Du kan alltid flytta knappen tillbaka till sitt ursprungliga läge för att ställa in takluckan tillbaka i sitt ursprungliga läge.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76583.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.