Hur man pruta på en bil

Att få en ny bil från försäljaren och behöva ta itu med bilförsäljare kan vara långtråkig, frustrerande, och ibland direkt löjligt. De är där för att tjäna pengar, men du är konsument och du kommer att behöva pruta på priset för att få bilen till ett rimligt pris, och för vad det är för vad det är faktiskt värt. Detta är vad du behöver göra för att få bästa möjliga pris. Saker du behöver
Patience
Persistens
Fakta
Visa fler instruktioner
1

The Golden

Rule
Det första och viktigaste regeln att köpa och köpslående för en bil är BETALAR ALDRIG klistermärke priset! Återförsäljare alltid kommer att markera upp priset på ett fordon för att maximera vinsten, det är företag och du kommer nästan aldrig att få en bra affär att betala prislappen.
2

Vet Numbers

Samla ihop alla priserna på fordonet, utföranden, paketresor, optioner, accessoarer, fakturan priset, avgifter återförsäljare, och sist men begränsat det pris du tror att du ska betala för bilen. Har alla dessa siffror i minnet eller på papper och redo att hänvisa till.
3

Timing är Leverage

Gå till återförsäljaravtalet i allra sista dagen i månaden, året, eller de finanspolitiska kvartalet. Varför? Eftersom risken är att de kan vara kort på sin kvot av fordon som de behöver för att sälja, vilket ger dig en hävstång för en mer flexibel pris på bilen.
4

Spela Indecisive

Även om du vet exakt vilken bil du vill, alltid vara diskret och inte låta säljaren veta ditt fasta på bilen. Om säljaren vet att du vill säga en Camaro till exempel, kommer han räkna du är villig att betala mer för vad du vill. Men om säljaren inte är säker på vad du vill, kommer han att vara villiga att göra erbjudandet av Camaro mer attraktiv än en konkurrerande återförsäljare säljer Mustangs.
5

Hoppa Teaching
< p> Om en säljare inte budging på priset, och erbjuder freebies som gratis bilmattor, eller fria biltvättar, sedan använda detta som ett maktmedel. Express att om de är villiga att ge dessa poster gratis, att du hellre passera på erbjudanden och använda de pengar de skulle ha använt annars att sänka priset på bilen.
6

Let din Disapproval vara kända
p Om uttrycka negativa känslor till säljare du kan se en attitydförändring för dem om de tror att de är på väg att förlora affären. Var inte rädd för.
7

Walk Away

Om affären inte faller på plats, var inte rädd för att gå bort. De vet att de förlorat en potentiell försäljning och kan tänka en annan plan senare om du kommer tillbaka.
8

Spara Trade-in för End

När du har etablerat ett pris du är villig att betala för med återförsäljaren, då presentera dig också gör ett inbyte. Om du säger att du har ett inbyte först, kommer de att ge dig ett bra pris för bilen att göra affären verka lockande sedan ge dig bredvid ingenting för handeln i att kräva resultat.
9

förhandlar

Om priset inte händer, men du säljs på fordonet se vad du kan få ut av återförsäljaren gratis innan du säger ja, såsom en förlängning på din fabrik garanti eller kostnadsfri service för "x" antal år. Använd alla dessa som dina påtryckningsmedel.
10

Hur man mäter framgång

Cars depreciera 10-15% en gång kört utanför partiet, om du kan pruta bort det beloppet från återförsäljarna pris så har du gjort ett tillräckligt jobb. Bortom 15% och du har gjort ett utmärkt arbete.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76435.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.