Hur man avgör Dealer Kostnad för en bil

Bestämma en återförsäljares kostnaden för en bil kan verka enkelt. Många bilköpare tror fakturan priset representerar vad dealern betalar till fabriken. I verkligheten är fakturan bara ett element. Det finns andra saker, som holdbacks och fabrik till återförsäljare incitament, som ger den verkliga kostnaden nedanför fakturans slutsumma. Du måste känna till alla de faktorer om du vill beräkna en exakt kostnad och använda den för att förhandla fram det bästa erbjudandet. Saker du behöver
Calculator
Visa fler instruktioner
1

Beräkna fakturan priset på bilen, inklusive eventuella paket eller enskilda tillbehör. Du kan lätt hitta fakturainformation på fordonsforskning webbplatser som DriveNow eller Edmunds. Välj rätt märke, modell och år för fordonet du är prissättning. Lägg alla tillbehör och paket att determiine den totala fakturan priset.
2

Lägg destinationen laddning, vilket är kostnaden för att transportera bilen från tillverkaren till generalagenten platsen. Detta är en legitim kostnad, och det kommer att listas av fordonsforskning webbplatser när du tar upp fordonsinformation.
3

Subtrahera holdback belopp, som varierar med tillverkaren. Den går vanligtvis mellan 1 och 3 procent av fakturan priset. Edmunds säger holdback är pengar som ges tillbaka till generalagenten. Återförsäljaren betalar hela fakturabeloppet, och holdback betalas tillbaka på en regelbunden basis, oftast kvartalsvis. De fordonsforskning webbplatser lista typiskt förhalningsrättigheter priser för varje tillverkare. Vissa lyx biltillverkare har inte holdbacks.
4

Subtrahera någon fabrik till återförsäljare incitament. Edmunds säger att detta också är känd som "dealer kontanter." Det är pengar som går direkt till återförsäljare, till skillnad rabatter som ges till konsumenterna. Det kan erbjudas till återförsäljare i en viss region eller fästas på vissa långsamma säljande modellerna. Fordonsforskning webbplatser lista typiskt nuvarande incitamenten och specifik tidsram de erbjuds.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76480.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.