Hur man undviker en skatt lyx fordon

När du köper ett fordon som klassas som en "lyxbil," de skattemässiga kriterier ändras. Kongressen som lyx tröskeln fordonets pris på $ 57,466 och med juli 2010. Skatten kan öka din slutliga kostnaden avsevärt. För att beräkna skattebeloppet, subtrahera fordonets tröskeln från försäljningspriset på fordonet. Du subtrahera sedan Varor och tjänster skatt från kvarvarande beloppet och multiplicera med 33 procent, vilket är den lyxbil Skattesats som av sommaren 2010. Skatten i sig är oundvikligt, men det finns sätt att komma runt det. Instruktioner
1

Köp en bränslesnål lyxbil, eftersom tröskeln är högre för lyxiga bilar som är bränslesnåla. Om bilen du vill har ett kombinerat bränsleförbrukning som inte överstiger 7,0 l/100 kombinerade, är tröskeln höjs till $ 75,375 och med juli 2010.
2

Köp fordonet för kommersiellt bruk. Din bil är inte föremål för lyxbil Skatteverket om den köptes för att transportera varor eller används för verksamheten. Lastbilar, skåpbilar och nyttofordon kvalificerar oftast som nyttofordon.
3

Leta efter en äldre modell. Den lyxbil skatt gäller för fordon som värderas ovanför tröskelvärdet, så länge som bilen inte är mer än 2 år gammal. Om du köper en bil som är äldre än 2 år, är befriad från skatt, oavsett värde. Du kanske vill överväga en ålder av fordonet när bilen shopping.
4

Lease, inte köper. Om du har ditt hjärta inställt på en ny lyxbil, leasa bilen för ett par år innan du köper den. Du får fortfarande köra din lyx bil men undvika rejäl skatt. Vid slutet av leasingperioden, kan du välja att stänga av bilen eller köpa den -. Se till möjligheten att köpa bilen i slutet av perioden ingår i hyresavtalet
5

Förhandla om priset och vara villiga att göra utan några klockor och visselpipor. Så länge som bilen faller under tröskelvärdet, slipper du skatten. Du kanske vill utelämna funktioner som lägger till priset på fordonet. Du kan alltid lägga till alternativ och funktioner efter bilen köps.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76644.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.