Så att köpa en helt ny bil

Kom ihåg att sleazeball hos din lokala bilhandlare? Han skulle alltid försöka vessla sin väg in i din plånbok, agerar som han gör DU gunst. Du är den som ger bilfirma dina pengar så det är bäst att du får mest valuta för pengarna. Här är några tips för dig att tänka på nästa gång du går och handlar för en ny bil. Saker du behöver
en handpenning av något slag
Penna /Papper
listan över nummer bilfirma
Visa fler instruktioner
1

Kom ihåg att förhandla . Aldrig, aldrig, aldrig acceptera det första priset kastas på dig. Ingen tvekan om att det kommer att bli något överdrivet löjligt. Du kommer att vilja förhandla tills du inte kan förhandla längre. Naturligtvis är inte alla naturligt född att förhandla med bilhandlare. Erbjuda ett pris eller två och inte ge in ännu. Kontrollera att du har namnet på den killen du förhandlade med så du kommer antagligen behöva det senare.
2

Efter förhandlingar, gå hem och ringa olika bilhandlare. Fråga runt på samma bil. Berätta återförsäljaravtalet du fick ett erbjudande tidigare från ett annat parti och tala om för personen du talar med vad det var. Fråga om de är villiga att erbjuda lägre. Chansen är stor att de kommer. Ring tillbaka den tidigare mycket och be tillbaka för den person som du talat med om den ursprungliga bilen. Berätta om det nya erbjudandet och se om de ska gå ännu lägre för dig.
P Om du gör så önskar, kan du hålla ringa olika återförsäljare försöker få ett lägre pris. Håll ringa tills du får ett pris som du är nöjd med.
3

När du är klar att få bästa möjliga pris du är redo att köpa din nya bil ... eller finansiera det. Det bästa sättet att köpa en ny bil till lägsta möjliga pris är att betala med kontanter. Naturligtvis, för det mesta, det är nästan omöjligt, så du kommer att vilja lägga en handpenning på din nya bil om det inte går att betala med kontanter. Ju mer pengar du har sparat upp för att lägga ner på din nya bil, kommer sänka din månatliga betalningar vara. Så det är en bra idé om du planera i förväg och spara upp flera tusen dollar för en handpenning för en bil innan du börjar leta och förhandla priser.
4

När du finansierar, kom ihåg att bilhandlare är försöker göra ännu mer av en vinst på dig. Även om du betalar med kontanter finns det en stor möjlighet att återförsäljaravtalet kommer att försöka övertala dig till att göra betalningar - så de att de tjänar mer. Ge inte i.
p Om du finansierar de flesta avtal är under 60 månader. Om du har möjlighet, att betala tillbaka det från början är en stor sak - det betyder att du kommer att betala mindre ränta som är mindre pengar betalas ut till återförsäljare i det långa loppet

. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76542.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.