Hur hitta en Interior Car Color

Med tanke på att den genomsnittliga amerikanska enheter runt 12.000 miles per år , är det rimligt att när du köper en ny bil du vill vara säker på att du kommer att vara nöjd med det . Plocka ut den automatiska färg , är exteriör och interiör , viktigt eftersom du kommer att spendera mycket tid runt och inuti bilen . Många biltillverkare har nu kataloger och funktioner webbplats så att du kan se färgerna i kupén paras ihop med de yttre alternativen innan du åta sig att köpa . Saker du behöver
biltillverkaren kataloger
Internet
Visa fler instruktioner
1

Samla de aktuella katalogerna för de fordon du är intresserad av att köpa . Få dessa från återförsäljare eller genom att låta dem skickas via e-post från en återförsäljare eller en webbplats . Du kan också se färgscheman nätet på biltillverkarens hemsida .
2

recension katalogen eller webbplatsen för att se vilka interiör färger tilltalar dig . Gå till biltillverkaren hemsida och använda " bygga en bil " för att se hur din inredning färgval ser med olika exteriöra färger .
3

Gå till återförsäljare och fråga om de har någon bilar på tomten tillverkas i inre - yttre färgkombinationer som du föredrar. Om de gör det , sitta inne i bilen för att uppleva utseendet av interiören .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76788.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.