Hur Byt Segway Batterier

En Segway är ett motordrivet personlig fordon som tillåter individer att flytta runt i en stående position och fungerar som ett bärkraftigt alternativ till promenader . Maskinen har två hjul på sin bas och består av en justerbar axel med två handtag i toppen för att styra maskinen i rörelse . Efter användning av enheten under en längre tid , kommer batterierna måste så småningom bytas ut . Saker du behöver
3mm Insexnyckel
Visa fler instruktioner
1

Stäng av Segway enheten och se till att den inte är ansluten till ett vägguttag . Lägg maskinen ner så botten av enheten är utsatt . Använd en 3 mm insexnyckel för att ta ut skruvarna som håller i batteriet panelen på undersidan av maskinen .
2

Ta ut det gamla batteriet från chassit genom att dra tills det klickar på sin plats . Placera det nya batteriet i chassit och tryck ner tills du hör att den klickar på plats . Se den krökta kanten av batteriet är vänd utanför chassit .
3

Tråd i fyra fästanordningar , antingen M4x0.7x16 eller M4x.07x30 storlekar ( rätt storlek kommer att vara medföljer Segway då köpt ) och dra dem till antingen 1,0 Nm eller 1,6 Nm , respektive , med nyckeln .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76748.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.