Hur köper jag en bil med hjälp av Webquest?

Den WebQuest är en lärande modell som introducerades av Bernie Dodge i San Diego State University 1995. Den WebQuest är en fråga baserad kursplan som använder Internet för forskning och kunskap. Enligt den officiella WebQuest platsen, har tiotusentals lärare och utbildningsinstitutioner använt WebQuest modellen för undervisning särskilda lektioner sedan den infördes. Purdue University skapat ett WebQuest för att köpa en bil som hjälper quest-publiken genom processen steg för steg. Instruktioner
1

Öppna webbläsaren på ditt val. Navigera till Purdue University "Att köpa en bil" WebQuest.
2

Klicka på den första WebQuest uppgiften, med titeln "hitta en bil." Detta tar dig till en sida med bil alternativ.
3

Läs listan med titeln "följande webbplatser kan hjälpa dig att hitta bilar!" Välj vilken typ av bil du är intresserad av och klickar på den länken för att plocka en bil du vill köpa.
4

tillbaka till Purdue University "Att köpa en bil" WebQuest sidan. Klicka på nästa WebQuest uppgiften, med titeln "Att hitta finansiering." Detta tar dig till en sida med finansieringsalternativ.
5

Läs finansieringsalternativ på "hitta finansiering!" sidan. Välj ett eller flera alternativ och klicka på de enskilda länkarna för att ansöka om finansiering. Vissa finansbolag kommer att berätta direkt om du är godkänd, medan andra kan ta några dagar.
6

tillbaka till Purdue University "Att köpa en bil" WebQuest sidan. Klicka på den slutliga WebQuest uppgiften i listan, "Skaffa försäkring." Detta tar dig till en sida med alternativ i fordonets försäkring.
7

Klicka på namnet på en eller flera av de listade försäkringsbolagen. Detta tar dig till hemsidan för ett försäkringsbolag där man kan få offerter och ordna bilförsäkring.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76875.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.