Köpa Versus Leasing en ny bil

Köpa eller hyra en bil är en stor kostnad. Att avgöra vilken som är bättre, måste du överväga din ekonomiska stabilitet, hur mycket du kör och dina personliga preferenser. Ta en titt på några av dessa fördelar och nackdelar för att bidra till att göra val som är bäst för dig. Miltal

Ett beslut att köpa eller leasa en bil kan bero på mängden kör du do.Think om hur mycket du reser under året. Om du pendlar en hel del att arbeta eller besöka släktingar, kan mängden bränsle och körsträcka du använder lägger upp. När du äger bilen, det finns ingen riktig påföljd att köra en hel del. Leasing en bil har körsträcka restriktioner, dock, och du kommer att få betala översatsning avgifter om du går över antalet miles tillåts i ditt kontrakt.
Ekonomi

Think om hur mycket pengar de pengar du tjänar per månad och stabiliteten i ditt jobb. Den ekonomiska bördan av att köpa en bil upphör när lånet löses, men leasingavgifter fortsätter så länge du har bilen. Om din ekonomiska situation blir svårt och du vill få ut av ett hyresavtal, kommer ditt kontrakt förpliktigar dig att betala en stor ballong betalning som du kanske inte ha råd. Fordonsunderhåll är också ett övervägande. Det kan ta flera år innan det bryts ned och blir för dyrt att hålla. Emellertid kan kostnader för mindre bil underhåll vara en bra avvägning i stället för oändliga betalningar.
Byta Bilar Till Salu p Om du föredrar att handla bilar ofta, du leasing kan vara det bästa alternativet. Människor som använder sin bil enbart för transporter kan vara bättre betjänt av att köpa sin bil. Andra som gillar att anpassa sina fordon skulle inte vilja att begränsa ett hyresavtal. Personliga preferenser är en starkt avgörande faktor.
Leasing Fakta

Människor lockas till hyresavtal med drag av låga månatliga betalningar. Om fordonet har ett lågt avskrivningsbara värde, kan det vara en hel del. Däremot kan en dålig kredit värdering hindrar dig från att få den bästa ränta (såvida du inte är villig att spendera en hel del på en handpenning). På den positiva sidan, leasade bilar alltid har full garanti täckning som täcker normalt underhåll. Du behöver vara berörda, eftersom slitage på bilen i slutet av ditt hyresavtal kommer att kosta dig extra. En annan faktor är att hyra en bil kräver alltid betala för full täckning försäkring.
Köpa Fakta

köpa en ny bil är möjligt för personer med goda eller dåliga kreditbetyg ( men var försiktig med långsiktiga kontrakt och höga finansieringskostnader). Även full täckning auto försäkring krävs det första året, kan det sänkas senare, till skillnad från leasing. När du köper en bil, kan garantin på auto underhåll begränsas. Du kanske måste överväga ett servicekontrakt att komplettera poster som inte täcks.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76338.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.