Dragen av en Toyota Yaris

Base modeller av Toyota Yaris börja på en tillverkares rekommenderat pris på strax under $ 13,000 och med oktober 2010. Med EPA uppskattade gas körsträcka på 29 miles per gallon i stadskörning och 35 miles per gallon på motorvägen, är Yaris billigare att äga och driva än många liknande nya bilar. Den Yaris finns i sedan, tre dörrar liftback och femdörrars design Liftback. Säkerhet

Ett stort antal säkerhetsfunktioner är standard på Yaris. Dessa inkluderar låsningsfria bromsar, Antisladd, däckövervakande, front-och sidokrockkuddar och strukturella egenskaper för att skydda förare och passagerare vid en krock.

2009, rankad US Department of Transportation Yaris för fordonssäkerhet. Alla modeller fick fyra av fem möjliga stjärnor för skydd i en rollover olycka. Med undantag för ett tre betyg för tre dörrar liftback för säkerheten för ett baksätet passagerare i en sidokollision, varje Yaris rankade fyra till fem stjärnor för främre och sidokollisioner för förare, främre och baksätespassagerarna.


Standard Funktioner

Luftkonditionering, Bakrutedefroster, tilt ratt, justerbara framsäten, fäll ner baksätet, insynsskyddet, trunk ljus, karta ljus och flera små förvaringsutrymmen är standard interiör funktioner på Yaris. Standard exteriöra funktioner inkluderar intermittent vindrutetorkare framruta, hjulsidor, en takmonterad antenn och strålkastare halogenlampor.
Alternativ

Powered ytterbackspeglar, makt dörrlås , fjärr keyless inresa, bakre vindrutetorkare, farthållare, dimljus och en varvräknare finns endast tillgängliga som optioner. Om du vill ha en radio, CD-eller MP3-spelare måste du lägga till det. Den Yaris kommer med fyra högtalare och den är redo för en radio, men radion, själv, är ett alternativ. En 60-40 split på nedfällbara baksätet, uppgraderad klädsel och läder på ratt och växelspaksknopp finns också på extra kostnad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76766.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.