Tips om Leasing ett fordon

Leasing ett fordon är en finansiell transaktion, och det är också ett kontrakt. Kontroll av avtalet innan undertecknandet en bil leasing är oerhört viktigt. Det kan hjälpa dig att undvika dolda kostnader som presenteras i slutet av ett hyresavtal att återförsäljaren inte informera dig muntligt. Att veta vad dessa kostnader kan hjälpa dig att förbereda innan hyresavtalet upphör att undvika dessa kostnader. Körsträcka Gränser

Fråga om körsträcka gränser när du planerar att hyra en bil. Dessa bör tydligt anges i hyresavtalet. Ta reda på de extra kostnaderna per mil som du måste betala i slutet av din hyra baserad på den överskjutande körsträcka över det belopp du har rätt i din hyra. Detta måste beaktas när du beräknar dina kostnader för hyresavtalet. Har en idé om hur många miles per år du planerar att köra din leasade fordonet. Om din uppskattning är högre än den tillåtna körsträcka, be återförsäljaren om en högre ersättning för körsträcka. Om dealern inte kommer att hedra denna begäran, gå bort från affären, och vänta på att få ett samtal tillbaka hedra din begäran om högre gräns, eller prata med en annan återförsäljare. Addera Köpa bil

I slutet av hyresavtalet, kommer du att få en möjlighet att köpa fordonet. Enligt carbuyingtips.com, är detta offererade priset vanligtvis $ 3.000 till $ 4.000 högre än marknadsvärdet av fordonet, och har även en avgift köpoption på $ 300 till $ 400 läggas till. Även om dealern har extra avgifter som du måste betala baserat på din att inte köpa bilen, kan du spara pengar genom att betala dessa om de är högre än den uppblåsta priset han kommer att debitera dig för att köpa det leasade fordonet. Om du bestämmer dig för att köpa fordonet, föreslår Edmunds.com att du inte betalar det genomsnittliga detaljhandelspriset, utan snarare förhandla med återförsäljare för en kostnad närmare grossistpriset på fordonet.


Lease Trades

Avbryt inte ditt hyresavtal tidigt. Hyresavtalet du skriver kommer att ha stora ekonomiska sanktioner för att göra så. Om du vill få ut av din hyra, kontakta ett företag som leasetrader.com eller swapalease.com att hjälpa dig att överföra din hyra till en annan berörd part. Du kan antingen sälja din hyra eller leasing utbyte med någon annan vill komma ut från under deras nuvarande bil leasing. Kontrollera ditt hyresavtal när du registrerar det, men se till att det inte finns några bestämmelser lägga ytterligare kostnader om du gör handel eller sälja din hyra, eller för att se om avtalet förbjuder denna transaktion. Läsa hyreskontraktet innan du skriver det är viktigt.
Undvika Avgifter

När du returnerar din leasade fordon till återförsäljaren, se till att den tvättas och detaljerat innan man presenterar den. De pengar du betalar till ett bolag för att rengöra och detaljer kan du spara en betydande rengöring avgift av återförsäljaren. Spara ditt kvitto för att bevisa det var rengöras och detaljerat. Presentera återförsäljare med pappersarbete dokumentera alla reparationer göras på fordonet under din hyra och dokumentation som du hade alla nödvändiga rutinunderhåll utförs. Om det inte finns någon kropp skador på fordonet, föreslår Edmunds.com ha det repareras innan presentera den till återförsäljaren för att undvika höga reparationskostnader presenteras av återförsäljaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76386.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.