Vad är dealer holdback på Honda Accords?

Dealer holdback på Honda Accords varierar beroende på priset på Accord du funderar. Honda betalar en holdback belopp motsvarande 3% av bilens tillverkarens föreslagna priset (MSRP) till generalagenten. Vad är Holdback?

Holdback är ett belopp som betalas till återförsäljaravtalet av tillverkaren för att kompensera de normala kostnaderna för att göra affärer, som anläggningens underhåll och löner till anställda.
Impact av Holdback

Trots holdback är avsett att kompensera de normala kostnaderna för att göra affärer, är det faktiskt ansluten till ett enskilt fordon i återförsäljaravtalet redovisningssystem. I denna mening, låter holdback en återförsäljare att sälja ett fordon på fakturan pris och förbli lönsam.
Få den bästa överenskommelsen


Veta holdback beloppet kan hjälpa dig att förhandla fram ett avtal som är vid eller nära fakturan priset.
Beräkning Holdback

Beräkna holdback beloppet på Honda Accords är lätt. Det holdback beloppet är 3% av MSRP av en Accord innan du lägger på fabriksinstallerade tillval.
Expert Insight

Få bilköpare vet att holdback faktiskt sänker en återförsälningskontorets kosta för en bil. Många återförsäljare är villiga att förhandla genom holdback pengar i syfte att öka sin försäljningsvolym och kvalificera sig för volym-baserade bonusar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76580.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.