Skillnaden mellan en Honda Accord LX & LXP

Att köpa en ny familj sedan i kan vara en förvirrande och tidskrävande erfarenhet. Många nya bilköpare har valt Honda Accord. Den Accord Sedan är allmänt anses vara tillförlitlig, säker och elegant, och det har rutinmässigt slagit konkurrenterna beräknade andrahandsvärde. Som av 2010, finns det två modeller av Honda Accord 4-dörrars sedan, LX och LX-P. LX Funktioner och Pris
Accord säljs även i coupe form, men det är inte den mest sålda varianten.

Honda Accord LX är den mest grundläggande modellen i lineupen, prissatt till $ 21.055 i 2010 för en 5-växlad manuell växellåda utrustad variant och $ 21.855 för en modell utrustad med en femstegad automatlåda. Honda Accord LX levereras med en standard 2,4 liter 177 hästkrafter 4-cylindrig motor, luftkonditionering, farthållare, monterad ratt ljudkontroller, elektriska fönsterhissar, elektriska lås, speglar, låsningsfria bromsar, ett komplement av sex krockkuddar, traction kontroll, fordon Stability Assist, en 160-watts 6 högtalare ljudsystem med CD-spelare och en MP3/Auxiliary ingång.
LX-P Funktioner och Pris
Honda Accord LX -P levereras som standard med en 5-växlad automatisk

2010 Honda Accord LX-P (som står för LX-Premium) kommer endast med fem växlad automatlåda och är prissatt till $ 22.855. Den Accord LX-P har alla funktioner i en LX sedan men tillägger 16-tums aluminiumfälgar, en 8-vägs makt förarsätet, stöldskydd larm, belysta makt fönster strömbrytare med auto upp /ner funktion för fram förare och passagerare samt en kromad slutrör.
Välja

När du handlar för en 2010 Honda Accord kombi är det oftast en bra idé att köpa en modell utrustad med automatisk växellåda eftersom dessa versioner är värda mer kommit återförsäljning tid. Och eftersom LX-P variant av 2010 års Accord Sedan är endast $ 1.000 mer än standard LX versionen är det lätt att se att LX-P är det bättre köp. En ny uppsättning aluminiumfälgar (LX använder plast hjulsidor) ensam kan kosta dig mer än $ 1000 om du köpt dem från en Honda återförsäljare vid en senare tidpunkt. Addera Historia i USA

avtalen har sålts i USA sedan mitten av 1970-talet

Honda Accord såldes först i USA för 1976 års modell som tillval större än den mycket populära, men mycket små, Civic hatchback . Den Accord var en hit med den amerikanska bilen köpa allmänheten genast trots att det bara var utrustad med en 68 hästkrafter 1,6 liters motor.
Försäljning och ranking

2009 Honda sålde totalt 290.056 enheter, vilket var lägre än året innan tack vare en deprimerad ekonomi. Detta rankas Honda Accord som den näst mest sålda personbil i USA bakom Toyota Camry.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76588.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.