Hur du köper en Jeep

När du är shopping för en off-road bil, jeep omedelbart kommer att tänka på. Med sin förmåga att navigera ojämn terräng och exklusiva klubbar i glada jeep ägare som träffas årligen för att vandra över steniga passager, är Jeep en favorit av back-road vandrare överallt. Däremot fare den inte lika bra i jämförelse med andra fordon för motorväg resor. Instruktioner
1

Tänk på top-notch uppskov om du köper en Jeep att gå där vanliga fordon darra av rädsla. Alla fyrhjulsdrivna jeepar, från sportiga Wrangler till Grand Cherokee, erbjuder de bästa off-road egenskaper hos amerikansk-tillverkade sport utility vehicles.
2

Jämför tillbehör när man köper en Jeep. En del av populariteten av detta fordon är det breda sortimentet av add-ons tillgängliga. Med tält som anpassar sig till baksidan av din Jeep, till flyttbara hårda och mjuka toppar, kan du shoppa din Jeep för att passa dina egna smaker. Släng i vadderade störtbågar och rör krom och du kommer att bli avundade av din Jeeping klubb.
3

Forskning betyg när man överväger en Jeep för motorväg resor. Highway betyg för Jeeps är mycket lägre än för jämförbara fordon, citerar dålig hantering, låg gas körsträcka, dålig sikt och dålig bromsverkan.
4

Kontrollera individuella modeller för införande av låsningsfria bromssystem. Vissa modeller har systemet som lagervara medan andra anser att det är en egen uppgradering. Om du inte kommer att köra på våt trottoar regelbundet, kanske du inte behöver det.
5

Förbered att studsa runt. Detta är anledningen terränggående ägare älskar Jeepar och varför motorväg förare sky dem. En lång pendla kan lämna dig med en värkande rygg, men du kan inte slå spänningen i att hålla på för brinnande livet medan din Jeep är uppflugen på en klippa.
6

Gå med i en jeep klubb efter att ha köpt en Jeep. Du får lära dig den "Jeep vågen," reserverad för andra Jeep-ägare och du kommer att få vänner för livet när du deltar i en jeep rally eller off-road händelse. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76296.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.