Hur hittar fakturan priset av ett fordon

Fakturan priset av ett fordon är det pris som en återförsäljare betalar en biltillverkare för ett fordon . Merparten av tiden återförsäljarna att lägga ytterligare kostnader på en bil för att göra en vinst . Men ibland , återförsäljare kan arbeta med bilföretag att skära specialerbjudanden som tillåter dem att sälja bilar på eller under fakturan priset . Veta fakturan priset kommer att arbeta till din fördel när du tittar på att köpa en ny bil . Instruktioner
1

Fråga säljrepresentant vem du har att göra med om han kan skära dig en deal . Han kan vara villiga att berätta fakturan priset på bilen . Observera att säljare ofta arbetar på provision , dock, och av detta skäl får inte vara ute efter att ge dig den bästa möjliga om de kan göra en extra vinst på bilen .
2

Maila eller ring chefen för återförsäljare direkt . Tänk på att om generalagenten erhåller stöd från tillverkaren , kommer de förmodligen inte att kunna sälja bilen på fakturan priset . Av denna anledning , kan chefen inte vara villig att dela den informationen med dig direkt .
3

Besök en webbplats som erbjuder information fordonets pris, såsom Edmunds , Kelley Blue Book , eller Yahoo ! Autos . Hitta fakturan priset av fordon du är intresserad av genom att söka efter det i databasen på en av platserna .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76842.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.