Hur berätta hur länge en ny bil har varit på Lot

Så du har hittat en bra match för en bil du är intresserad av att köpa och du vill ta reda på hur lång tid det har varit på mycket. Det finns inget exakt sätt att berätta hur länge den har varit där bara genom att titta på det, men när du är inne i återförsäljaravtalet, är reda att informationen ganska lätt. Instruktioner
Hur ta reda på hur länge en ny bil har varit på mycket
1

Fråga dem hur länge fordonet har varit där. Vissa återförsäljare kommer att vara ärlig med dig och berätta om de bara har fått fordonet eller det har suttit där ett tag. Denna metod kräver en viss nivå av förtroende med återförsäljaren själv, men om du vet någon som arbetar där eller om du har varit en trogen kund i flera år, kommer de inte att ha några problem avslöja denna information.
2

Be att få se fakturan av fordonet. Detta är det enklaste sättet att ta reda på hur länge bilen stått på tomten. Du kan se fakturadatum på själva fakturan själv. När fakturan gavs till återförsäljaravtalet är ungefär hur länge bilen stått på tomten. Numera är fakturan släpps till återförsäljaren när bilen är befriad från porten. Subtrahera ungefär en vecka för frakt och du vet hur länge bilen fysiskt har varit där.
3

Ta en titt på bilens lagerhållning. Alla nya bilhandlare har en metod för att hålla koll på sina bilar. Så om bilen du tittar på har ett lager antal A1200 och du ser en annan bil med beståndet nummer A3400, innebär det att de fått 2.200 andra bilar sedan bilen kom dit. Betydelse din bil har förmodligen varit där ett tag.
4

Kontrollera handskfacket för tjänsten incheckningsdatumet. Alla nya bilar skall inspekteras av deras tjänster avdelningar innan de säljs, för att kontrollera defekter från sjöfarten och att se till att allt fungerar som det ska. Detta är också ett bombsäkert sätt att ta reda på hur länge bilen har varit på mycket. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76482.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.