Hur undvika att köpa en citron

En citron är något nytt eller warrantied fordon med ett stort problem som inte kan åtgärdas inom rimlig tid eller antal försök. Varje stat har en citron lag för att ge konsumenterna rättigheter och upprättelse. Saker du behöver
Fordon historia rapport
Visa fler instruktioner
Nya fordon
1

Hitta ut från tillverkaren eller National Highway Traffic Safety Administration, om det har varit en återkallelse på din modell.
2

Forskning modellens säkerhet återkallande och underhåll historia genom konsumentsäkerhet och byråer skydd såsom Centrum för Auto Safety (CAS), tidskrifter auto, tidningsartiklar och webbsidor omdömen webbplatsen av fordonet.
3

Fråga din mekaniker hur ofta denna modell visar upp i sin butik för reparation (och hur många barn han sätter genom college utifrån dessa reparationer).

4

Prata med andra ägare av denna modell: Är de nöjda
Begagnade bilar
5

Följ stegen under
6

Få en rapport fordon historia för att se till att bilen du funderar på är ren - ingen bärgning titel utfärdats, och inga större vrak eller annan olaglig verksamhet i dess historia. Flera kommersiella organ, t.ex. Carfax.com, säljer denna tjänst.
7 p Om du köper från en ägare, har en betrodd mekaniker inspektera bilen (det tar en timme och kostar ca $ 60) . Undvik fordon som har varit i en olycka eller har ram skador.
8

Var försiktig med en modell som ofta är som erbjuds till försäljning under Kelley Blue Book (kbb.com) pris. Fråga säljaren varför han eller hon säljer. Var försiktig med säljare som försöker att stänga affären för snabbt. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76269.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.