Svenska Bil >> Auto Repair >> ljuddämpare >> Content

Hur man installerar en ljuddämpare på en Chevy Blazer

Chevy Blazer har sin ljuddämparen nära den bakre delen av lastbilen med bara en kort avgasröret avsnitt på slutet av ljuddämparen. Ljuddämparen kan ersättas med ett nytt OE ljuddämparen eller en eftermarknad enhet från någon av flera bildelar butiker. Ljuddämparen är ett enda inlopp /enda utlopp enhet. Fästet används för att hålla den på plats är ett avtagbart band som sveper runt ljuddämparen och har de växande stavar på toppen för att ansluta till gummihållarna på ramen. Saker du behöver
Jack
Jack står
Ratchet
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Lyft baksidan av din Blazer utanför marken med en domkraft. Stötta lastbilen med en uppsättning pallbockar placeras under rambalkarna, vilket gör att den är stabil.
2

Höj ljuddämparen upp under ramen fästen för ljuddämparen, skjut gummi isolator /mounts över monterings stavar, lyft sedan den främre delen av ljuddämparen och anpassa den till avgasröret. Tryck ljuddämparen och avgasröret tillsammans, sedan installera ett nytt avgassystem klämma på röret och dra åt muttrarna med en hylsa och spärrskaft.
3

Skjut avgasröret på utloppssidan av ljuddämparen och installera en ny avgas klämma. Dra åt muttrarna på klämman med en hylsa och spärrskaft, är noga med att inte dra åt muttrarna eller du kommer att krossa röret.
4

Inspektera avgaser galgar och klämmor på resten av systemet medan du är under lastbilen och ersätta någon som är rostiga eller har skador av något slag.
5

Höj lastbilen utanför pallbockar med domkraft, ta läktaren från under lastbilen och lägre uttaget. Provkör motorn för att säkerställa att du inte har mycket brus eller några uppenbara läckor i systemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/mufflers/75939.html

Previous:
Next:

ljuddämpare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.