Svenska Bil >> Auto Repair >> ljuddämpare >> Content

Hur man tar bort den gnistfångaren Från en Stock Pipe

Den gnistfångaren stoppar gnistor från att fly avgasröret på din terrängfordon ( OHV ) och starta en brand . Dessutom skapar gnistfångaren mottryck inom avgassystemet , som hjälper avgasventilerna funktion och har en effekt på luft-bränsleblandningen inuti förbränningskammaren . Av denna anledning bör du ta bort gnistfångaren från ett lager pipe bara att rengöra och igen eller byt ut det . Saker du behöver
Hex eller ringnyckel ställa
Tänger
Hammer
Visa fler instruktioner
1

Utvärdera spetsen på lager avgasröret för att bestämma hur gnistfångaren är installerad . Vissa rör har ett lock som måste demonteras innan hangarfartyg , medan andra kan tas bort efter att lossa en bult .
2

Lossa och avlägsna 02:59 bultar med en skiftnyckel , på gaveln modeller. När locket avlägsnas , lossa och ta bort bulten som driver genom botten av röret och in i avledaren. På modeller utan en gavel , måste du skruva loss och ta bort endast den nedre bulten .
3

Grip slutet av avledare med en tång och dra det ur röret . Beroende på mängden kol uppbyggd , kan du behöva trycka tången med en hammare till JAR förlorar avledare , dra samtidigt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/mufflers/75994.html

Previous:
Next:

ljuddämpare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.