Svenska Bil >> Auto Repair >> ljuddämpare >> Content

Hur man reparerar Scooter Däck

Med stigande gaspriserna, många människor söker till skotrar som ett enkelt sätt att komma runt staden. Medan skotrar gör få bra gas körsträcka och är generellt bättre för miljön, skoter ägare kommer någon gång eller annat behov av att reparera sina däck. De mindre däck och hjulbas gör dem mer benägna att skada, men det är lätt att fixa ett skadat däck även om du inte har mycket erfarenhet med reparationer. Läs vidare för att lära sig att reparera scooter däck. Saker du behöver
Däck brotsch Tool Review Plug stick
Lim /gummicement
Däck uppblåsningsorganet
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera hålet i ditt däck eller hitta platsen med mest skada. Om hålet är ganska små, runt storleken på fingret så att du kan fixa det själv. För mer allvarliga skador och större hål, måste du byta ut däcket helt.
2

Placera ett däck brotsch verktyg inne i hålet och flytta den fram och tillbaka för att städa ur verktyget. Du hittar den hjälp att rotera brotsch flera gånger. Detta rensar ut skräp som kan ha kommit in i hålet och gör det lättare att lappa och reparation.
3

Skjut en plugg pinne i hålet och hålla driver den tills pinnen är inne hålet och under kanten på däcket. Du vill i princip trycka pluggen i hålet tills den börjar försvinna och inte längre är i jämnhöjd med ytan på däcket.
4

täcka hålet med lim eller klister, beroende på vad du har på handen. Så länge limmet är vattenlösligt och stark, bör du vara OK. Se till att du får lim eller gummi cement ner i hålet så den följer plåstret. Placera din däck patch direkt ovanpå limmet och håll ner den med ena handen tills det torkar helt.
5

Fyll däcket med luft från en bensinstation eller gas kompressor. Alternativt kan du använda en burk mini däck uppblåsningsorganet att fylla dina däck. Dessa burkar av tryckluft görs främst av CO2, vilket är perfekt för scooter däck. Detta kommer att reparera din scooter däck för att på lång sikt och du kan fortsätta köra den. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/mufflers/75901.html

Previous:
Next:

ljuddämpare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.