Svenska Bil >> Auto Repair >> ljuddämpare >> Content

Så här byter du rusar tänder på en 2005 Chevy 1500

Instrumentpanelen lampor på en 2005 Chevy 1500 är viktigt för att garantera en säker resa. Lamporna ger dig en indikation om något är fel med bilen och låter dig veta din nuvarande bränslemängd och snabbhet. Rusar tänder bör övervakas kontinuerligt för att säkerställa en säker resa. Om dina tänder behöver bytas, är förfarandet ganska enkel och kan genomföras på några minuter. De rusar tänder kan nås genom att ta bort kombiinstrumentet. Saker du behöver
Phillips skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Justera rattstången så att ratten är placerad så lite som möjligt. Detta gör att du kan få bekväm tillgång till kombiinstrumentet.
2

Använd skruvmejseln för att ta bort de två skruvarna på ramen som omsluter kombiinstrumentet. Dra infattningen ut från instrumentbrädan och lägg den på ett säkert ställe.
3

Ta bort de tre skruvarna som håller fast kombiinstrumentet till instrumentbrädan i 2005 Chevy 1500. Placera skruvarna på ett säkert ställe för återfastsättning senare.
4

Dra ur kontakten och ta bort klustret. Lås lampan kluster och avlägsna de utslitna lökar genom att vrida dem moturs och dra ut dem. Sätt nya lökar och vrid dem medurs tills de låses.
5

Sätt kombiinstrumentet tillbaka i instrumentpanelen. Anslut kontakten och sätt på de tre skruvarna tillbaka i läge. Skruva i infattningen för att slutföra processen. Slå på fordonet för att säkerställa Dash lamporna fungerar korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/mufflers/75968.html

Previous:
Next:

ljuddämpare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.