Svenska Bil >> Auto Repair >> ljuddämpare >> Content

Hur man fixar en ljuddämpare

Avgassystemet på din bil har en betydande inverkan på dess hästkrafter och bränsleekonomi. Igensatt ljuddämpare rör eller avgassystemet skador kan skapa mottryck som kan hämma flödet av luft till motorn. Rutinmässigt underhåll till bilens avgassystem kan förhindra skador, men om det finns några problem, grundläggande reparationer av din ljuddämparen kan öka avgassystemet kapacitet, förbättra bränsle utsläpp och de ljud som avges av avgasröret. Instruktioner
1

Unclog slangen från avgassystemet. En kompressor kan rensa ett system och rensa den från skräp. Kontrollera att ljuddämparen bucklor.
2

Ändra ditt avgassystemet genom att ersätta beståndet systemet med en eftermarknad kit. Skruva loss skruvarna som håller ljuddämparen på plats. Sätt tillbaka lager ljuddämparen den med en högpresterande eftermarknaden varumärke för mer trycksatt luftflöde till motorn, mer effekt och förbättrad prestanda. Lager ljuddämpare är tillverkade för att absorbera ljud. De spårar avgaser genom ett antal avdelningar inom ljuddämparen att kväva volymen. Högpresterande ljuddämpare är modifierad för att öka hästkrafter av bilens motor.
3

Reparation spetsen på avgasröret. Köp en eftermarknad tips ljuddämparen avgaser som kan förbättra avgassystemet utsläpp filtrering kapacitet och öka bränsleekonomi. Många lager halsdukar kommer inte utrustade med en specialiserar ljuddämparen dricks. Detta är en extra modifikation som kommer att förbättra systemets prestanda.
4

Köp ett avgassystem kit system för reparation för att lösa eventuella komplikationer du kan tänkas ha med bilens ljuddämparen. De flesta bildelar butiker säljer byggsatser utformade för att reparera ändrör, rör crossover, grenrör och katalysatorer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/mufflers/75958.html

Previous:
Next:

ljuddämpare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.