Svenska Bil >> Auto Repair >> ljuddämpare >> Content

Hur till Mount Instruktioner för Cobra Motorcykel Pipes

Beståndet avgaserna är oftast den första sak att gå på en ny motorcykel. Lager avgassystem offra brukar prestanda för miljömässig korrekthet. Cobra Engineering, Inc. i Yorba Linda, tillverkar Kalifornien alternativ till lager avgassystem för Hondas, Kawasakis, Suzukis, Yamahas och Harleys. Ta bort eller installera ett eftermarknaden avgassystem är i allmänhet samma på alla motorcyklar. Detaljerna är specifika för avgassystem och motorcykeln. Saker du behöver
platt skruvmejsel
Socket Insexnyckel
uttag
Allen socket
Open-end skiftnycklar
Visa fler instruktioner
1 < p> Ta bort värmesköldar på lager avgaser genom att lossa masken klämmor med en platt skruvmejsel. Lossa header rören från avgasgrenröret med en hylsnyckel och en insex.
2

Lossa lambdasonderna från båda header rör med en fast nyckel. Unbolt avgaser från avgasröret fäste med en skiftnyckel. Addera 3

Ta beståndet avgaser från motorcykeln för hand. Avlägsna packningarna koppar krossa från avgasgrenröret såväl manuellt.
4

Skruva det bakre lager fäste från motorcykeln med en insex och en hylsnyckel. Ta flänsarna och låsringen från rören mäldsamlingsrör genom att skjuta dem från gamla avgaser.
5

Bolt, men dra inte åt den nya avgas fäste på motorcykeln med en Allen-uttag och hylsnyckel. Skjut lager flänsar och låsringar på de nya header rören.
6

Bifoga men dra inte åt den nya främre och bakre rören header för hand på avgas header.
7 < p> Skjut en av de två ljuddämpare klämmor levereras med Cobra rören på varje ny ljuddämpare röret. Skjut Zljuddämparaggregatet på header rören.
8

Bolt, men dra inte åt, det Zljuddämparaggregatet till nya fäste med hylsnyckel och sexkantshål. Kontrollera anpassningen av alla komponenter.
9

Använd en fast nyckel för att dra åt ljuddämparen montera fästet på motorcykeln sedan bifoga Zljuddämparaggregatet till ljuddämparen monteras med skiftnyckel. Dra åt huvudet rörflänsarna på avgaserna huvudet med ljuddämparen klämmor.
10

Fäst de nya värmesköldar till de nya avgassystem med snäckan klämmor som medföljer den nya avgassystemet. Rikta in värmesköldar och dra åt alla maskar klämmor med platt skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/mufflers/75991.html

Previous:
Next:

ljuddämpare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.