Svenska Bil >> Auto Repair >> ljuddämpare >> Content

Hur man byter ljuddämpare på en Chrysler Town & Country

Chrysler Town & Country är en mycket populär skåpbil. Den innehåller en mycket tålig ljuddämpare och avgassystem. Men när ljuddämparen faller av fordonet eller visar hål eller andra raster, är det dags att byta ut det. Byte av ljuddämpare på en Chrysler Town & Country är en mycket enkel process. Saker du behöver
Bil jack, gammal filt, eller en bit kartong
Spray smörjmedel
ny ljuddämpare
Flathead skruvmejsel
Bågfil
Visa fler instruktioner

1

Lyft din Chrysler Town & Country med en domkraft och pallbockar, var noga med att stödja bilen så att den inte rullar bakåt. Om du inte har pallbockar, kan du helt enkelt en gammal filt eller en stor bit kartong på marken under bilen för att ligga på när du byter ljuddämparen. Under den gamla ljuddämparen
2

Look medan det fortfarande på fordonet. Spraya fästena generöst med en penetrerande smörjmedel innan du lossar dem. Den penetrerande smörjmedel hjälper dig ta bort skruvar och bultar med lätthet. Nötter och fästen på ljuddämpare brukar bära ner på grund av väderförhållanden och åldrande av ljuddämparen.
3

Köp en ljuddämpare för Chrysler Town & Country. Det finns många olika ljuddämpare tillgängliga. Se till att du köper ljuddämparen som motsvarar år av ditt fordon.
4

Lossa skruvarna som på botten av ljuddämparen bandet, låter ljuddämparen hänga. Med hjälp av en bågfil, såg beståndet ljuddämparen helt off av röret. Du bör lämna mellan 1 tum och 1 1/2 inches av röret vid Ijuddämparingången.
5

Sätt ljuddämparen på plats under fordonet. Se till Ijuddämparingången glider över avgasröret med lätthet. Räta ljuddämparen över röret och dra åt ljuddämparen klämman på Ijuddämparingången med en skruvmejsel.
6

Starta Chrysler Town & Country och noggrant inspektera ljuddämparen för eventuella läckor och höga ljud. Om det finns starka ljud eller läckage, måste du dra åt bultarna mer. Dock bör klämmorna vara löst nog för att ljuddämparen att röra sig lite med förflyttning av bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/mufflers/75902.html

Previous:
Next:

ljuddämpare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.