Svenska Bil >> Auto Repair >> ljuddämpare >> Content

Hur man tar bort en ljuddämpare Clamp

När du är under bilen förbereder att ta bort ljuddämparen, kommer du att märka att röret går ihop med klämmor. Dessa ljuddämpare klämmor som kan verka nästan omöjligt att ta bort. Regn, snö och värme orsakar rost att bygga upp runt klämman trådar som gör nötterna nästan blivit en fast del av klämman. Innan du bryta ut bågfil för att kapa röret vid klämman, använder en teknik som mekaniker använder för att ta bort dessa klämmor. Saker du behöver
Penetrerande olja
platt skruvmejsel
Hammer
Hylsnyckel
Skinnhandskar
Visa fler instruktioner
1

Soak gängor och muttrar på ljuddämparen klämman med penetrerande olja smörjmedel. Placera spetsen på en platt skruvmejsel på sidan av varje mutter och knacka handtaget på skruvmejseln med en hammare. Applicera mer penetrerande olja och låt oljan dra i en timme.
2

Vrid muttrarna moturs med en skiftnyckel för att ta bort dem från klämman om penetrerande olja lossade rost tillräckligt.

Billiga 3

Placera en hylsnyckel över muttern om den penetrerande oljan inte fungerade. Sätt på ett par skinnhandskar för att skydda dina knogar. Vrid muttern moturs med hylsnyckel. Fortsätt att vrida tills muttern vrider ut och bryter änden av klämman. Titta på placeringen av dina händer, när du gör detta, eftersom muttern kommer att bryta ut med kraft. Försök att hålla händerna pekar mot plana delar av ramen och ljuddämparen och inte skarpa områden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/mufflers/75936.html

Previous:
Next:

ljuddämpare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.