Svenska Bil >> Auto Repair >> ljuddämpare >> Content

Hur du ändrar ljuddämpare Sound

Avgassystemet på ett fordon påverkar hästkrafter, bränsle utsläpp och verkningsgrad, och behandlar motorns luftflöde. Ändringar i systemet dramatiskt kan förbättra dess prestanda samt ljud den producerar när du rev ​​bilen. Den genomsnittliga lastbil eller kombi ljuddämparen kan justeras genom grundläggande förändringar för att vara nästan ljudlös, eller ljud som kraftfull och högljudd som en racerbil. Instruktioner
1

undersöka och reparera eventuella skador ljuddämparen kan ha. Om det finns ett problem med ljudkvaliteten i ett avgassystem, det har ofta att göra med igensättning eller bucklor i avgasröret. Detta kan enkelt repareras med hjälp av en kompressor.
2

Byt ljuddämparen med en mindre efter-marknad eller större högpresterande racing modell. Applicera en mindre ljuddämpare och avgasrör för en tystare ljud och en större mer kraftfull ljudproduktion. Unbolt lagren och ersätta beståndet modellen med den nya. Beståndet ljuddämparen, genom design, är tillverkad för att absorbera och dämpa ljudet. Mest eftermarknad modeller ökar luftflödet ger ljuddämparen högljudda "muskelbilen" sound love bil entusiast.
3

Installera en eftermarknaden turbo eller kompressor till ditt motorsystem. Turboaggregat gör motorerna drivs mer aggressivt genom att trycksätta luft som kommer in i varje cylinder av motorns kammare.
4

Lägg ett tips modifiering av ljuddämparens avgasrör. Dessa eftermarknad tillbehör är utformade för att ändra ljud och öka bränsleeffektiviteten. De är billiga, kan köpas från din lokala auto leverans butik och kan tillämpas på din avgasröret på mycket kort tid.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/mufflers/75959.html

Previous:
Next:

ljuddämpare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.