Svenska Bil >> Auto Repair >> ljuddämpare >> Content

Hur man tar bort Lager Bafflar

Beroende på motorcykeln och avgassystemet tillverkaren, är ljuddämpare bafflar hålls på plats av en eller två skruvar i botten på ljuddämparen. Dessa är oftast insexskruvarna, som kan skymmas av en värmesköld. Bafflarna på andra lager halsdukar, inklusive Harley-Davidsons, svetsas på plats, för att få baffeln ut du måste skära eller bryta svetsen. Saker du behöver
Flathead skruvmejsel
Allen skiftnycklar
roterande skärverktyg, om nödvändiga
Tänger
1 3/4 hålsåg, om nödvändigt
Electric drill, om nödvändigt

Visa fler instruktioner
1

Ta bort värmesköldar från båda ljuddämpare genom att lossa Skärmklämmorna med en vanlig skruvmejsel. Inspektera halsdukar - och gavlar, om ljuddämparna har gavlar -. För insexskruvarna
2

Avlägsna insexskruvarna i ljuddämparna med en insexnyckel. För att ta bort lager skärmarna måste du permanent ändra dina halsdukar, genom att klippa dem, om du inte hittar några skruvar.
3

Skär svetsarna som håller fast locket till änden av en av de halsdukar, om sådan finns, med hjälp av ett roterande skärverktyg. Avlägsna ändkåpan med en tång efter kapning svetsarna.
4

Dra en 1 3/4 hålsåg i chucken hos en elektrisk borr om baffeln är svetsad in i Ijuddämparhöljet stället säkras med en baffel skruven. Sätt i hålsåg in i avgassystemet änden av ljuddämparen. Skär svetsen med hålsåg.
5

Avlägsna hålsåg och borra. Dra baffeln från ljuddämparen med en tång.
6

Skär svetsar på den andra ljuddämparen med samma metod.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/mufflers/75987.html

Previous:
Next:

ljuddämpare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.