Svenska Bil >> Auto Repair >> ljuddämpare >> Content

Hur ta isär den stora hunden SuperTrapp Exhaust

Komplett demontering av en SuperTrapp avgassystem installerad på en Big Dog motorcykel omfattar avlägsnande av hela avgassystemet från motorcykeln, separation av ljuddämparen eller halsdukar från header rören samt avlägsnande av locket och lamellaggregatet från ljuddämparen, och avlägsnande av kärnaggregatet från ljuddämparen kroppen. Jobbet kan se skrämmande men det är faktiskt väldigt enkelt. Demontering av avgaserna kräver endast några grundläggande verktyg och avlägsnande av färre än 15 fästen. Saker du behöver
platt skruvmejsel
Socket Insexnyckel
uttag
Open end skiftnyckel
Allen sockets
Visa fler instruktioner
1

Ta bort värmesköldar från SuperTrapp avgaser genom att lossa masken klämmor som håller sköldar i avgaserna med en platt skruvmejsel.
2

Demontera avgassystemet fästet som ansluter avgasröret till motorcykeln chassi med en hylsnyckel och sexkantshål.
3

Lossa och ta bort de två syresensorerna med en öppen nyckel. Lossa och ta bort de fyra skruvarna som mate header rören till avgassystem rubriker med sexkantshål och hylsnyckel.
4

bort hela avgassystemet församling från motorcykeln för hand.
5

Lossa och ta bort 5/16 tums sexkantsbulten eller bultar som håller fast ljuddämparen eller halsdukar till sidhuvudet rör med en hylsnyckel och sexkantshål.
6

bort gaveln-skiva stapelanordningen från varje ljuddämparen genom att lossa 1/4 tums skruvar ändstycke med en Allen socket och hylsnyckel.
7

Lossa de två 1/4 tums insexskruvar på undersidan av ljuddämparen. Ta monteringen ljuddämparen kärna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/mufflers/75979.html

Previous:
Next:

ljuddämpare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.