Svenska Bil >> Auto Repair >> ljuddämpare >> Content

Hur man installerar ett Flowmaster ljuddämpare

När du installerar ett Flowmaster ljuddämpare du letar efter makt och vinster vridmoment samt den berömda flowmaster ljudet. Flowmaster ljuddämpare finns i modeller som höjer avgas ljudet endast utanför fordonet eller för hardcore föraren, är en ljuddämpare som genljuder i kabinen också tillgängliga. Saker du behöver
Flowmaster ljuddämpare kit
Jack står
Cutting Tool Review Stålborste
File
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera storleken på din nuvarande avgaser och beställa matchande storlek för att undvika att behöva omvandlare rören. Om omvandlare behövs köpa dem tillsammans med din nya ljuddämparen.
2

Höj lastbilen nog att arbeta bekvämt på avgassidan. Placera ytterligare en pallbock under den gamla ljuddämparen att hålla den stadigt på plats. Addera 3

Mät nya Flowmaster avgassystem och subtrahera 4 inches. Detta ger dig den nödvändiga storleken på utklipp, med hänsyn till den extra röret du behöver för att göra anslutningen till den gamla avgaserna. Om du ska installera din egen förlängningsrör göra justeringar som krävs.
4

Markera de utskurna punkter noga och skär den gamla ljuddämparen ut med skärande verktyg i ditt val. Rengör eventuell rost och smuts ur avgaserna med en stålborste och jämna till anslutande ändarna med en fil eller sandpapper.
5

Stötta Flowmaster ljuddämpare med en pallbock, in avgaserna på insugssidan av ljuddämparen lämnar klämman på plats men löst. Placera den gamla röret eller förlängning i ljuddämparen på avgassidan.
6

Installera eventuella hängare klämmor som ingick med ljuddämparen innan du drar åt avgas klämmor.
7

Starta motorn och snabbt kontrollera för avgas läckor, om du hittar något du kan svetsa sömmarna på rördelar som är löst.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/mufflers/75897.html

Previous:
Next:

ljuddämpare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.