Svenska Bil >> Auto Repair >> ljuddämpare >> Content

Hur man tar bort en VFR 750 Stänkskydd

Ta bort, eller "borra ut," bafflarna inom en motorcykel avgaser är en billig modifikation på alla cykelmodeller. Det förbättrar luftflödet, och det ökar volymen och djupet i ljudet din motor producerar. Bafflar är i huvudsak ljuddämparen del av avgassystemet: kammare fylld med glasfiber, tyg eller skum som hjälper till att dämpa ljudet från motorn. Saker du behöver
Spårskruvmejsel
Bågfil med fintandad klinga eller Dremel fräs
Mejsel
Dammsugare
Svetspistol eller metall limning förening såsom JB Weld

Visa mer instruktioner
1

Ta bort alla plastreglar håller den yttre kåpan på genom att skruva bort dem med skruvmejsel. Försiktigt böja sidorna av panelen utåt. Detta bör leda till de två främre "spetsar" i stjärtpartiet för att rensa kroppen på cykeln, så att du kan lyfta bort det. . Ta bort värmesköldar från avgasrören
2

Klipp ändstycket av avgaserna med bågfil eller Dremel, vilket avslöjar en tallrik med tre pipor sticker ut från det. Plattan är punktsvetsade till insidan av avgaserna på tre ställen. Skär igenom dessa med mejsel eller kniv för att frigöra baffelplattan. Plattan är också säkrad runt kanterna av den huvudsakliga centrala röret. Separera plattan från centrala röret med mejseln. Lyft baffelplattan ur avgaserna. De två mindre rör kommer med det, vilket innebär att endast de viktigaste centrum röret fortfarande i avgaserna.
3

Upprepa proceduren med svetsarna runt kanterna på den andra plattan, separera varje från insidan av ljuddämparen. Använd den fortfarande bifogade centrum rör som ett handtag för att dra den bakre baffeln ut.
4

bort avgaserna från cykeln och upend den till spets ut några metallföremål skärvor eller rester. Använd dammsugaren inne att ta hand om eventuella små överblivna fläckar. Med den kan rengöras, sätta tillbaka ändarna av avgaserna kan antingen genom svetsning eller med den bindande föreningen. Låt torka, sedan montera burken på cykeln och ersätta värmesköldar och karosseri.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/mufflers/75975.html

Previous:
Next:

ljuddämpare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.