Svenska Bil >> Auto Repair >> ljuddämpare >> Content

Hur man stämmer en motorcykel med Drag Pipes

Dra rören visades ursprungligen på kraftigt modifierade Harley Flathead och Panhead motorer under 1950 och 1960. De erbjöd en kreativ lösning för att skapa djupa röret ljud genom att ändra avgasflödet. Ur en synvinkel hästkrafter drar rören minskar hästkrafter. Moderna 2-in-1 avgaser skapar mer hästkrafter vid varvtal över mid-range varvtal. Om du har dra rören, trimma dem kan vara nödvändigt. Saker du behöver
Maskeringstejp
Pencil
1/4-tums borr
Electric drill
Två 1-inch1-by-1/4-inch öglor
Four 1/4-tums sexkantmuttrarna
Fyra låsbrickor
Två 1/4-tums öppna änden skiftnycklar
platt skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Wrap maskeringstejp runt de två sista inches av varje avgasröret. Detta skyddar ditt drag rörets kromfinish från sprickbildning under inställning. Rita ett X på bandet på undersidan av röret en tum från slutet av varje rör.
2

Med X som en guide, borra ett hål i botten av dra röret med en borrmaskin och en 1/4 borr. Borra hålet vinkelrätt till botten av röret. Ta bort tejpen. Addera 3

Från inuti röret, för in den gängade änden av en 1/4-tums öglebulten genom det borrade hålet i botten av röret. Trä 1/4-tums muttern, sedan en låsbricka, på ögleskruven.
4

Ordna ögat bult och mutter så skruven ögat är i mitten av dra röret och ögat är vänd rakt bakåt, vilket ger maximalt vridmoment. Applicera en gänglåsning på gängorna öglebult utsatta under och utanför avgasröret.
5

Handdra en låsbricka och mutter på de exponerade trådar öglebulten. Dra åt båda muttrarna med öppen ände skiftnycklar. Ändra inte riktningen av ögat på ögleskruven.
6

Upprepa alla stegen på den andra dra röret. Ställ den improviserade baffeln genom att justera orienteringen av lyftöglan ögat med en skruvmejsel. Som nämnts i Steg 4, vara säker på att efter installerat, är ögat vänd rakt bakåt - ger maximalt vridmoment
7

Justera förgasarens anpassning för att kompensera för röret modifieringen.. Justering av bränsle-luftblandningen genom att vrida bränsle-luftblandningen skruv med en platt skruvmejsel. Justera tomgången genom att vrida tomgångsskruven varvtalsreglering med en platt skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/mufflers/75983.html

Previous:
Next:

ljuddämpare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.