Svenska Bil >> Auto Repair >> ljuddämpare >> Content

Hur man tar bort en Harley-Davidson Road Glide Gas Tank

godkännanden så tätt på varje Harley att ta bort bränsletanken vanligtvis gör reperatör jobb mycket lättare. Eftersom en betydande del av kabelnätet löper under bränsletanken på väg Glides, Harley-Davidson och många eftermarknaden tillverkare ofta rekommendera att ta bort bränsletanken för att arbeta på olika elektriska anslutningar till konsolen eller inuti kåpan. Borttagning av bränsletanken på vissa Harleys är i grunden en avlopp och REGLA UPP jobb. Eftersom Road Glides är så komplexa, men tar ut tanken från en av dem kräver ytterligare steg. Saker du behöver Kundservice manualen för din motorcykel för referens
Säkring avdragare
Allen skiftnycklar
Siphon (för nyare modeller) katalog tratten (för äldre modeller) katalog gummi eller plastslang (för äldre modeller) katalog Skruvmejslar
Gas kan
Box skiftnycklar
Visa fler instruktioner
1

Haka sidoluckan, framför packväskan, som innehåller säkringsplinten. Säkringen blocket är under den högra sidoluckan på väg Glider byggs i några år och under den vänstra för andra. Rådfråga din tjänst manual för att vara säker.
2

Skift i friläge och starta motorcykeln i en väl ventilerad plats. Med motorcykeln igång, dra säkringen bränslepumpen med en säkring avdragare. Låt motorn att spotta på en hållplats.
3

Dra runt motorn i ytterligare fem sekunder. Detta kommer att rensa den trycksatta gasen från Road Glide s bränsleledningar.
4

Demontera sätet kvarhållande bult och bricka på baksidan av sitsen med en insexnyckel. Ta stolen för att komma åt batteriet.
5

Lossa batteriets minuskabel. Ta bort kabeln från den negativa polen med en fast nyckel.
6

Sifon bensinen från nyare Glider utformar vägen med en mekanisk hävert enhet i vad Harley kallar en "tillräcklig storlek" gasbehållare. Harley Davidson förändrat utformningen av deras tankluckans port för att förhindra enkel hävert i mitten av 2007 års modell.
7

Anslut ena änden av en tre-fots längd av gummi eller plastslang till pipen av en liten tratt att dränera gas från äldre Road Glider. Placera den andra änden av slangen i en gas kan.
8

Dra och koppla ena änden av crossover slangen på äldre Road Glider. Tillåt bensin från crossover anslutning rinna in i tratten.
9

Ta ekollon mutter från konsolen med en hylsnyckel. Lyft, men ta inte bort, konsolen.
10

Dra och koppla avsändaren bränslenivå och bränslepump koppla in elektriska anslutningar under konsolen.
11

Koppla bränsleledningen där den ansluter till tanken genom att dra i den. Tappa den kvarvarande bensinen i gasen kan.
12

Ta bort den bakre bränsletanken montering bult, mutter och brickor med en hylsnyckel. Ta bort den främre montage skruv, mutter och brickor.
13

Lift, men ta inte bort den tanken. Koppla fläta anslutning kabelstammen under tanken.
14

Ta försiktigt tanken

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/mufflers/75978.html

Previous:
Next:

ljuddämpare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.