Överhettade Auto Motorer kan orsaka Vilka problem ?

För att hålla en motor som drivs i toppform , är det viktigt att hålla den från att överhettas . Kontrollera kylvätskenivån regelbundet , och vara säker på att kylaren är fritt från läckor . Topplockspackning

En överhettad motor kan leda till en sprucken eller blåst topplockspackning . Den topplockspackning separerar cylinderhuvudet och blocken . Om packningen är sprucken , kommer det att låta vatten sippra in i cyclinders , vilket kan leda till avbrott i startmotorn och svänghjul . Addera Förtändning

När en motor överhettat hot spots utvecklas i förbränningskammaren . Dessa heta punkter kan bokstavligen antända bränslet och kan också resultera i hål bränts genom toppen av kolvarna.
Burst Kylare

Om motorn överhettas till punkten för kokning , kan slutresultatet bli en explosion radiator eller slangar på grund av uppbyggnad av trycket . Äldre utrustning är mer mottagliga för denna konsekvens .
Motor Seize

mest skadliga effekten av en överhettad bil är motorn gripa . En beslagtagna motor , i många fall kommer att kräva en fullständig ombyggnad , vilket är extremt kostsamt och tidskrävande , eller ersätta motorn med en ny eller begagnad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/engine-cooling-systems/69868.html

Previous:
Next:

Engine Cooling Systems

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.