Hur du ansluter Värmeslangarna på tidiga motorer

Termostaten inrymt i ett motorns kylsystem blockerar motorns kylsystem från cirkulerande tills motorn når en förutbestämd temperatur. Därefter startas termostaten och låter det varma vattnet att cirkulera. Den Värmeslangarna av ett fordon krok till en liten radiator som cirkulerar vattnet värms efter termostaten öppnar när motorn igång. Radiatorn är inrymt i en svepning. En fläkt motor blåser luft genom den lilla kylaren och höljet skickar den till fordon kabinen för värme vindrutan avfrostning. Saker du behöver
Skyddsglasögon
Wrench set
dräneringskärlet
skruvmejsel set
4 små slangklämmor Sida 2 Värmeslangarna
Box cutter
Visa fler instruktioner
1

bort den negativa batterikabeln från fordonet som du kommer att koppla upp Värmeslangarna.
2

Placera ett uppsamlingskärl under kylaren kuk drain . Kontrollera att motorn är kall. Öppna sällskapsdjur kuk ventilen och tappa ur kylvätskan ur fordonet innan du ansluter Värmeslangarna.
3

Lokalisera de två utskjutande rör eller rör från värmeelementet. Rören bör placeras på passagerarsidan av kåpan. Om fordonet är riktigt gammal den kan ha en låda värmare under sätet och de två slangarna måste köras till att värmeelementet under sätet.
4

Lokalisera de två rören eller rör i motorrummet som förse värmeelementet med kylvätska. Ett rör ska placeras på vattenpumpen och man bör vara placerad på motorblocket eller kylare. Tänk på att ibland dessa två rör har samma värmeslangen kör som en slinga för att temporärt eliminera ett läckande värmeelement.
5

Klipp och ansluta två Värmeslangarna. En från antingen rör eller röret på värmeelementet till vattenpumpen, rörnippel. Anslut den andra värmaren slangen till andra rör eller på värmeelementet och köra den till rörnippel på blocket eller kylaren.
6

Stäng älsklings kuk avloppet i kylaren och fylla på kylning systemet. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/engine-cooling-systems/70114.html

Previous:
Next:

Engine Cooling Systems

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.