Hur man tar bort den främre nackstöd på en 2007 Silverado Classic

Under de tidiga åldrarna bilar, erbjöd de flesta biltillverkare nackstöd som tillval på sina fordon. Detta förändrades allt i 1969, som en ny lag krävs samtliga biltillverkare att utrusta sina fordon med främre nackstöden för att skydda förarna från whiplash och andra huvud-och nackskador i händelse av en påkörning bakifrån. Nackstöden på 2007 Silverado Classic är löstagbara, men Chevy inte montera en knapp på nackstödet hållaren för att låsa upp nackstödet. Detta gör att du tar bort dem lite knepigt, om du inte vet var du ska leta efter åtkomsthålen att låsa nackskyddet klämmorna. Saker du behöver
Paperclip
Visa fler instruktioner
Borttagning
1

dra nackskyddet uppåt så långt det går.
2

Titta på den innersta delen av varje nackstöd hållare, de plastbehållare som de nackstöd inläggen går igenom, och hitta ett litet hål på varje hållare.
3

Räta ut ett gem och insats gemet i hålet på ett nackstöd hållaren tills du känner gemet kontakta klämmorna inuti nackstödet hållaren. Tryck in gemet inåt för att frigöra den kvarhållande klämman och lyft den sidan av huvudstödet upp så det är fritt från nackstödet hållaren. Upprepa detta steg på andra sidan av nackstödet.
4

Lyft nackstödet från dess hållare.
Installation
5

Rikta nackstöd inlägg med hålen i nackstödet hållaren.
6

Tryck nackstödet nedåt ordentligt tills den är i sin fulla-down-läget.
7

Lyft nackstödet till dess fullt upp läget för att kontrollera att klämmorna ingriper och hindrar nackstödet från att komma ut ur hållarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/engine-cooling-systems/70192.html

Previous:
Next:

Engine Cooling Systems

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.