Hur du köper frostskyddsmedel

Du kan inte köra en bil utan att använda frostskyddsmedel. Det är ett konkret måste för varmt eller kallt väder. Frostskyddsvätska kommer att skydda din bil från väder-orsakade problem när temperaturen är någonstans mellan -34 och 276 grader Fahrenheit. Den produkt vi vanligtvis tänker på som frostskyddsmedel är främst etylenglykol. Det finns en annan typ-propylenglykol-som har blivit känd som långvarig frostskyddsmedel. Frostskyddsmedel finns att köpa i någon affär eller bensinstation som säljer bilprodukter. Instruktioner
1

Bestäm vilken typ av frostskyddsmedel du behöver. Etylenglykol är den viktigaste ingrediensen i frostskyddsvätska. Men det är en annan produkt som ger långvariga resultat. Propylenglykol ger mer skydd mot korrosion för bilar, lastbilar och större fordon konstruktion. Extended-kylvätska blandningar erbjuder ett skyddande lager för metalldelar. Dessa längre livslängd produkterna skyddar din bil till ett genomsnitt på 60.000 miles om ändras regelbundet.
2

vet formeln. Blanda frostskyddsmedel med en lika stor mängd vatten för rätt styrka för att skydda din bil eller lastbil. Denna formel är universell utom i mycket sträng kyla, i vilket fall du bör använda mindre vatten. Ändra formeln till 60 procent vatten och 40 procent frostskyddsmedel för extremt kalla temperaturer.
3

Titta in återvinning frostskyddsmedel. Denna idé är stor i områden som använder en hel del frostskyddsvätska grund av väderförhållanden som Alaska. Kontakta en kvalificerad återvinningsföretag att ta in din begagnade frostskyddsmedel. Du kan köpa den återvunna produkten från dem efter de rena det genom särskilda processer (avlägsna lösningsmedel och oljor som har blandats med frostskyddsmedel under användning i en bil eller lastbil). De säljer det, vilket bidrar till att skydda miljön. Kontakta din statens Department of Environmental Conservation kontor för att ta reda på om den här tjänsten är tillgänglig i deras gemenskap.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/engine-cooling-systems/69106.html

Previous:
Next:

Engine Cooling Systems

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.