Hur man reparerar en Radiator Cap som inte tätar ordentligt

När du har ett kylarlock som inte tätar ordentligt, har du ett stort problem på händerna. Inte bara detta orsakar din bil överhettas, kan det också leda till mycket större problem fram. Några av de tecken på att du har en dålig tätning på din radiator inkluderar pölar av kylvätska bildar under bilen, oväntat låga nivåer kylvätska, och överhettning problem. Den goda nyheten är att en fix är enkelt och billigt. Den dåliga nyheten är att denna fix är sannolikt tillfällig, och du kommer så småningom att ersätta radiatorn. Saker du behöver
svartpeppar
Kylvätska
Car Radiator Leak Tätningsmedel
Visa fler instruktioner
1

hitta din radiator och hitta läckan. När du är säker på att du har en läckande kylare, låt motorn svalna innan du fortsätter. Var medveten om att det fortfarande kan vara lite ånga och tryck i kylaren, och vidta försiktighetsåtgärder. Det bör finnas en övertrycksventil på kylaren i sig. Om så är fallet, tryck avlastningsventilen att släppa ut ångan.
2

Öppna kylarlocket. Lägg till en till två matskedar grov svartpeppar. Fyll kylaren till en lämplig nivå med vatten, sätt på locket och gå för en 10-minuters bilresa. Peppar ska blandas med vatten och expandera, fylla upp några hål och stoppa läckan.
3

Park och låta motorn svalna igen. När motorn är kall, kylvätske nivå och leta efter några puddling i eller under kylaren. Om läckaget inte har stoppat, upprepa steg 2 och 3 tills det gör.
4 p Om peppar inte göra trick, gå till din lokala auto leverans butik och köpa en bil tätningsmedel radiator läcka . Vissa radiatorer är tillverkade av aluminium, medan andra är tillverkade av koppar. Det finns olika tätningsmedel produkter för varje, så se till att köpa rätt tätningsmedel produkten. Följ anvisningarna på förpackningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/engine-cooling-systems/69835.html

Previous:
Next:

Engine Cooling Systems

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.