Har en dålig bränslepump Gör en Radiator Drain ?

Din bränslepump är en del av bilens bränslesystem , medan din radiator är en del av kylsystemet . Dessa två systemen fungerar oberoende av varandra . Därför kommer en defekt bränslepump orsakar inte en läcka i ditt kylsystem. Bränslesystem

Din bränslepump ansvarar för att leverera bränsle till dina injektorer eller förgasaren . Bränslet flödar från din tank , genom pumpen och ner bränsleledningarna ( passerar genom din bränslefiltret ) till bränsletrycksregulator . Vid denna punkt , kommer in i bränslet antingen motorn eller återvänder till bränsletanken .
Kylsystem

Primära komponenter i kylsystemet inkludera din kylare , slangar , termostat och vattenpump . Detta system är fristående och inte interagerar med ditt bränslesystem . Din topplockspackning förhindrar kylvätska tränger in i själva motorn .
Kylsystem Läckor

Förlust av kylarvätska är ett tecken på en läcka i ditt kylsystem . Vanliga platser för läckage av kylvätska är ett hål i kylaren , ett hål i en kyl slang eller en trasig packning i din vattenpump . Brist på ett synligt läckage kan tyda på en blåst topplockspackning .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/engine-cooling-systems/70113.html

Previous:
Next:

Engine Cooling Systems

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.