Överhettning Problem med Ford Taurus

Taurus är en av Fords flaggskepp sedaner, ha lanserats i USA marknaden 1986. Med alla bilar, det finns potential för problem som överhettning, men 2003 års modell hade en särskilt förargliga problem som föranledde ett återkallande. Historia

2003 Ford Taurus ingår ett filterpapper luft. Enligt National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA), kan placeringen av luftfiltret i förhållande till motorn leder det till att börja pyrande eller ens brinna.
Betydelse
< p> Om luftfiltret skulle fatta eld, rök och aska kan filtrera in i luftinsugssystem, orsakar betydande skada. I värsta fall kan det orsaka ännu en "under huven" brand.
Förebyggande /Lösning

Början den 10 mars 2004 anmälan började ägarna av 2003 Ford Taurus modeller om återkallelsen av NHTSA. De uppmuntrades att besöka sin lokala Ford-återförsäljare, som sedan skulle byta ut den felaktiga luftfiltret.
Andra Överhettning

Många Motoröverhettning problem med Ford Taurus kommer från ansluten radiatorer. På grund av den relativt billiga kostnaden för nya radiatorer, mekanik Internet 2 Bil Pros rekommenderar ersätter radiatorn om det blir ansluten snarare än att försöka en reparation.
Varning

När försöker att diagnostisera eventuella problem motorkylmedel, är det en bra idé att se till att motorn är kall innan du gör något arbete. Het kylvätska kan orsaka andra och tredje gradens brännskador om den vidrör huden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/engine-cooling-systems/69355.html

Previous:
Next:

Engine Cooling Systems

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.