Hur man installerar en termostat på en Integra

Integra var en kompakt sport-coupe som tillverkas av Honda och säljs under sitt lyxvarumärke namn, Acura. Integra såldes i USA från 1985 till 2001, då den ersattes av Acura RSX. Annat än att betala mer för den delen, byta termostat i en Acura Integra är inte mycket annorlunda än att göra det i andra fordon, med undantag för några detaljer. Saker du behöver
Tänger
dräneringskärlet
Byte packning
Byte termostat
Funnel
Visa fler instruktioner
1

Park ditt Integra på en plan yta (asfalt eller betong, företrädesvis) och dra åt parkeringsbromsen för säkerheten. Pop din huva och koppla bort negativa batterikabeln. Låt motorn svalna i minst 30 minuter.
2

Ta vakten motorn borsten underifrån den främre delen av din motorrummet. Den borstskyddet hålls av bultar. Ta bort det kräver inte att lyfta bilen.
3

Placera drain pan under kylaren och ta bort pluggen monterade undertill. Låt rinna kylvätska i pannan. Håll kylvätska borta från djuren, den söta doften av frostskyddsmedel lockar dem, men det är giftigt
4

Trace övre kylarslangen till motorn för att hitta termostathuset.. De flesta fordon termostater sitter på kylaren, men Integra Termostaten monteras på motsatt sida av slangen, närmast motorn.
5

Använd tång för att ta bort slangklämman från från övre kylarslangen. Koppla loss slangen från termostathuset. Ta bort de tre skruvarna montering termostathuset och ställa huset åt sidan.
6

Dra termostaten och packningen ur fästet. Kassera den gamla packningen, är det inte kan återanvändas. Placera den nya packningen och nya termostaten i fästet med avluftningsventilen pekar uppåt. Byt termostathuset, bultar och övre kylarslangen.
7

Montera pluggen tråget på undersidan av kylaren. Använd tratten för att fylla på kylvätska. Var noga med att inte spilla något på marken. Anslut den negativa batterikabeln och starta motorn för att leta efter läckor innan du byter vakten motorn borsten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/engine-cooling-systems/69317.html

Previous:
Next:

Engine Cooling Systems

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.