Hur Justera Spännare på en Jeep 4,0 Laredo

Den Serpentine belt system en Jeep 4.0L befogenheter varje extra komponent under huven . Den själv - sträckaren är ansvarig för att hålla Serpentine belt ordentligt så att alla komponenter fungerar korrekt . Den Serpentine belt kan skadas om själv- spännaren är för löst eller för hårt . Det är viktigt att justera själv spännaren serpentin bältet gnissel , sliten , eller om bältet är skadad . Saker du behöver
Handskar
13 mm öppen nyckel
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och placera handskarna på händerna . < Br > Sida 2

Lokalisera själv spännaren längs trissa systemet . Den själv - spännare hålls på av fyra 13 mm bultar , av vilka en är fastskruvade vid en glidande fästet. Bulten på den skjutbara konsolen används för att dra åt och lossa själv spännaren .
3

Fäst 13 mm öppen nyckel till var och en av de fyra skruvarna och lossa dem . Skjut bulten som sitter på fästet nedåt och bort från centrum av Jeep .
4

Kontrollera remmen på skador och byt ut vid behov . Flytta själv- spännaren för att göra bältet snäva och eliminera sida-till- sida Play från bandet . Bältet ska inte kunna röra sig mer än 0,5 inches när spännaren på rätt sätt till ett vridmoment specifikation av 30 foot-pounds .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/engine-cooling-systems/70104.html

Previous:
Next:

Engine Cooling Systems

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.